Ce să faci la prima oră a dimineții pentru a avea o siluetă de invidiat? Carmen Brumă îți spune care sunt cele 3 reguli pe care trebuie să le respecți

Obiceiurile pe care le avem la prima oră a dimineții ne pot influența pe tot parcursul zilei. Făcând cele mai bune alegeri, corpul nu doar că va avea energia necesară pentru a ține piept provocărilor apărute în cursul zilei, dar își va păstra și vitalitatea. Carmen Brumă recomandă 3 reguli pe care orice persoană care își dorește o siluetă de invidiat și o sănătate de fier ar trebui să le respecte dimineața.

Știm cu toții că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar dacă te gândești că acesta ar trebui să fie primul lucru pe care îl faci imediat după ce te dai jos din pat, ei bine, există un alt pas peste care nu ar trebui să treci niciodată dacă vrei să ai o siluetă perfectă.

Carmen Brumă îți spune care sunt cele 3 reguli pe care trebuie să le respecți pentru a avea o siluetă de invidiat

Carmen Brumă este apreciată pentru modul în care a reușit să își transforme silueta, aceasta reușind să slăbească spectaculos și să își tonifieze musculatura. Adepta unui stil de viață sănătos, Carmen Brumă a devenit un exemplu de urmat pentru femeile care își doresc un corp de invidiat, iar sfaturile venite din partea vedetei sunt apreciate de fiecare dată.

Într-un mesaj postat pe contul de socializare, Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele 3 reguli pe care orice persoană ar trebui să le respecte dimineața.

1. Un pahar cu apă la temperatura camerei pe stomacul gol

2. Micul dejun, în niciun caz cafea pe stomacul gol

3. 10 minute exerciții de stretching

Aceste trei obiceiuri sănătoase pot contribui la obținerea unei siluete armonioase și pot reprezenta un pas important în adoptarea unui stil de viață sănătos.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Carmen Brumă.

Foto: facebook

Citește și:

Bucurie mare în familia regală britanică. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a născut

Regulile pe care Meghan Markle trebuie să le respecte în timpul sarcinii

Ioana Maria Moldovan a îmbrăcat, în sfârșit, rochia de mireasă

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete