Serialul spaniol ȘTIU CINE EȘTI se întoarce la DIVA

Serialul spaniol ȘTIU CINE EȘTI se întoarce joi, 21 septembrie, la ora 22.45, la DIVA. Juan Elías și-a recăpătat memoria și nu e deloc confortabil ce-și amintește!

Serialul spaniol ȘTIU CINE EȘTI se întoarce

Serialul spaniol ȘTIU CINE EȘTI – surpriza este că nu e nicio surpriză!

Prima serie începe cu personajul principal Juan Elías, avocat și profesor eminent, care, în urma unui accident, nu știe cine este și cum a ajuns pe șosea. Pas cu pas, își reface povestea și identitatea, dar rămâne străin față de familie și compania de avocatură în care este partener. Singura pe care și-o amintește este Eva Duran, fosta lui amantă și acuzatoarea de acum.

În jurul lui Juan Elías plutește o acuzație legată de dispariția nepoatei sale, Ana Saura. Deși probele se adună împotriva lui, avem senzația că situația se va răsturna în ultima clipă, prin apariția unui alt vinovat. Dar, contrar așteptărilor, Ana Saura reapare, este în viață, iar Elías se divedește a fi vinovat de sechestrarea ei.

Serialul spaniol ȘTIU CINE EȘTI se întoarce

Prima serie s-a încheiat în plin suspans. Elías este încolțit de probe. Soția lui, judecătoarea Alicia Elías, care nu este nici ea ușă de biserică, încearcă să-i înșele vigilența ca s-o poată salva pe Ana. În finalul seriei, însă, Alicia este dusă la urgențe, cu viața atârnând de un fir de păr. Ce s-a întâmplat, cine este vinovat? Va fi salvată? Va putea depune mărturie împotriva soțului ei? Va fi salvată în cele din urmă Ana Saura?

Serialul spaniol ȘTIU CINE EȘTI se întoarce cu răspunsuri la toate aceste întrebări în noua serie de 6 episoade. Noile episoade vor fi difuzate joia, la 22:45, începând din 21 septembrie, la DIVA.

Serialul este o creație a producătorului catalan Filmax din Barcelona.

  • Distribuția:

Juan Elías – FRANCESC GARRIDO
Alicia Castro – BLANCA PORTILLO
Pol Elías – ÀLEX MONNER
Julieta Elías – NOA FONTANALS
Eva Durán – AIDA FOLCH
David Vila – CARLES FRANCINO
Ricardo S. Heredia – ANTONIO DECHENT
Ramón Saura – NANCHO NOVO
Silvia Castro – MAR SODUPE
Ana Saura – SUSANA ABAITUA
Marc Castro – MARTIÑO RIVAS

 

  • Regizor și producător executiv: PAU FREIXAS
  • Scenariul: IVAN MERCADÉ

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte