Serialul fenomen „Lacrimi la Marea Neagră” a avut premiera la Kanal D! Când îl vei putea urmări?

Nefes și Vedat, Lacrimi la Marea NeagrăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Producătorul serialului fenomen Lacrimi la Marea Neagră, Osman Sinav, serie care a avut premiera ieri seară, la ora 20:00, la Kanal D, a vorbit despre succesul răsunător al producției.

Serialul Lacrimi la Marea Neagră se anunță a fi unul dintre cele mai puternice producții ale genului difuzat și în țară noastră.

Cifrele de audienţă obținute în Turcia au fost uluitoare încă de la primul episod, a declarat chiar producătorul Osman Sinav, o legendă vie a Turciei.

Osman Sinav: „Atunci mi-au spus că este un record nemaiîntâlnit de 15 ani”

„Am crezut în succesul acestui serial pentru că subiectul era unul foarte puternic. Iar acest serial a reușit să aducă telespectatori noi în fața micilor ecrane, nu doar consumatorii tradiționali de serial turcesc.

În prima săptămâna de difuzare, serialul a înregistrat 9 puncte de rating și 40% cota de piață. La al cincilea episod difuzat ajunsese la 21 de puncte de Rating și 44% cota de piață.

Atunci, reprezentanții stației mi-au spus că este un record nemaiîntâlnit de 15 ani”, spune Osman Sinav.

Personalitate marcantă a Turciei, Osman Sinav este considerat „Tatăl serialelor de succes” în țara sa de origine. Născut la 1 ianuarie, în Burdur, acesta a avut un traseu al carierei ce a îmbinat mai multe arte.

A studiat pictura, designul textil, a fost creatorul a sute de filme publicitare. A îmbrățișat și domeniul cinematografiei și pe cel al producției de seriale.

Dintre lungmetrajele produse de acesta amintim: Moartea unui reporter de televiziune (1987), Carusel (1988), Guerilla (1995), Crazy Heart Boomerang Hell (2002).

Serialul de succes Valea Lupilor, produs în 2003, a fost difuzat și de Kanal D în 2009.

Care sunt protagoniștii serialului fenomen Lacrimi la Marea Neagră?

Începând de ieri, producția Lacrimi la Marea Neagră, purtând semnătură aceluiași Osman Sinav, va putea fi urmărită și pe Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Serialul spune povestea unei femei extraordinare, care lupta pentru a-și schimba destinul, ieșind dintr-o relație marcată de violență. Din distribuția serialului amintim:

Irem Helvacioglu (Nefes, rol principal femini), Ulas Tuna Astepe (Tahir, rol principal masculin) si Mehmet Ali Nuroglu (Vedat, personajul negativ).

Pentru amatoarele de gen, dar nu doar pentru ele, avem o lista cu cele mai frumoase seriale turcesti!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte