Serialul Bridgerton se va întoarce cu sezonul 2

Serialul Bridgerton se va întoarce cu un nou sezon iar Lady Whistledown a pregătit și un mesaj special:

 Înalta societate este animată de ultimele zvonuri, așa că este marea mea onoare să le împărtășesc cu voi: Bridgerton se va întoarce oficial cu un al doilea sezon. Sper că ați păstrat o sticlă de ratafia pentru această ocazie încântătoare.

Inegalabila distribuție a serialului Bridgerton se va reîntoarce pe platouri în primăvara 2021. Această autoare a fost informată că Lord Anthony Bridgerton intenționează de acapareze sezonul social. Voi avea condeiul pregătit pentru a raporta toate activitățile sale romantice.

 Cu toate acestea, dragă cititorule, înainte de a acapara secțiunea de comentarii cu rugămintea de a primi mai multe detalii incediare, află că nu am înclinația de a raporta mai multe detalii în acest moment. Răbdarea este o virtute, până la urmă.

 Cu sinceritate,

Lady Whistledown

Iată ce urmează să vedem în sezonul 2:

Din fericire, sezonul 2 este oficial pe drum. De data aceasta, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate Bridgerton, își va întâlni aleasa.

Judecând după cărțile Juliei Quinn, interesul amoros al lui Anthony va fi focoasa Kate Sheffield. „Anthony se va îndrăgosti și va fi la fel de șarmant și de frumos pe cât vă așteptați', a creat creatorul serialului Chris Van Dusen.

Urmărește trailerul sezonului 2:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber