Prințul moștenitor din Dubai lansează Dubai Fitness Challenge

Prințul moștenitor din Dubai lansează Dubai Fitness Challenge, un proiect în premieră care înscrie Dubaiul în cursa pentru câștigarea titlului de cel mai activ oraș din lume.

Prințul moștenitor din Dubai

Locuitorii sunt încurajați să desfășoare activități fizice 30 de minute pe zi, timp de 30 de zile. Cursuri de antrenament gratuite în locații de fitness de top și carnavaluri de weekend pentru întreaga familie au loc în tot orașul.

Prințul moștenitor din Dubai este iubitor de sport și viață activă

Alteța Sa Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum va împlini anul acesta, pe 14 noiembrie, 35 de ani. Studiile politico-administrative din țara natală au fost completate cu studii în economie la London School of Economics. Consideră că anii de studiu de la Royal Military Academy Sandhurst l-au format sa în spiritul disciplinei. De aici, probabil, gustul pentru sport și pentru o viață activă și sănătoasă. (Sursa informației: Wikipedia)

În prezent, deține funcțiile de Președinte al Consiliului Executiv al Guvernului din Dubai și al Comitetului Sportiv din Dubai. În această dublă calitate, a inaugurat Dubai Fitness Challenge. Programul are scopul de a motiva cetățenii, rezidenții și vizitatorii din Dubai să își intensifice activitatea fizică. Obiectivul: practicarea a cel puțin 30 de minute de activități zilnice timp de 30 de zile.

Sunt incluse toate formele de activitate – de la mersul pe jos, la sporturi de echipă, la regimuri intense de fitness, vâslit pe placă (paddle-boarding) și aerobic până la fotbal, yoga, ciclism și alte activități intermediare.

Printre reperele inițiativei se numără cinci carnavaluri de fitness de weekend care încep în Parcul Safa pe 20 și 21 octombrie. Invitați celebri, experți în domeniul motivațional și profesioniști în materie de fitness vor participa la evenimente dedicate și programe live de divertisment.

Prințul moștenitor din Dubai

Programul zilnic Dubai Fitness Challenge va include:

  • evenimente de fitness;
  • cursuri gratuite de antrenament;
  • activități comunitare dedicate în fiecare cartier din Dubai;
  • evenimente derulate cu parteneri ca Dubai Color Run, Dubai Mass Swim și Dubai Schools Fitness Games.

Participarea la evenimente, cursuri și activități este gratuită. Dacă vă întâmplați în perioada următoare prin Dubai, vă puteți înregistra și puteți semna angajamentul de participare la activități de 30 de minute timp de 30 de zile, pe www.dubaifitnesschallenge.com. Descărcați aplicația Dubai Fitness Challenge pentru a vă înregistra performanțele, pentru a descoperi evenimente și pentru a debloca recompense interesante.

Mihaela Serea
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber