Sensiblu te indeamna: “Slabeste inteligent”!

Scopul programului este sa ajute persoanele cu probleme legate de greutatea corporala, sa identifice cauzele si riscurile la care sunt expusi cei care vor sa inceapa un program de scadere in greutate, cu ajutor specializat din partea medicilor.

Astfel, pana pe 15 aprilie oricine este interesat de programul “Slabeste inteligent” va primi asistenta, consiliere si o evaluare specializata gratuit din partea unui medic nutritionist.

Clientii Sensiblu interesati de programul “Slabeste inteligent” vor beneficia de servicii care constau in evaluarea starii de sanatate, masurarea IMC-ului (indicelui de masa corporala), dimensiunilor corporale si anamneza, analiza istoricului familial, a sedentarismului sau consumului de alcool, istoricul cresterii in greutate cat si efortul fizic depus de persoana supraponderala pentru a slabi.

De asemenea, clientii care prezinta factori de risc mare pentru obezitate vor primi un cupon de consultatie gratuita la un medic din cadrul clinicii Anima din Bucuresti (zona Titan).

“In Romania, 30% din populatia adulta sufera de obezitate, iar 50% din pacientii bolnavi de diabet nici macar nu stiu ca sufera de aceasta boala. Un simplu test si cateva date analizate de un medic specialist pot indica factorii de risc ai aparitiei unei boli precum obezitatea sau diabetul.

Speram ca prin aceasta actiune sa prevenim eventualele probleme de greutate pentru cat mai multi pacienti si sa le putem oferi ajutor specializat celor care doresc sa-si reechilibreze greutatea corporala”, declara Alice David – Farmacist & Senior Pharma Brand Manager la Sensiblu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate