Semnele din ziua nunții care îți arată că mariajul tău nu va rezista până la adânci bătrâneți

O secvență din filmul 'Eu cu cine mă mărit', în care Jennifer Lopez – care joacă rolul unui organizator de nunți, apreciază durata căsniciei unor clienți în funcție de muzica aleasă la recepție, se pare că are un corespondent în viața reală. Un fotograf de nunți poate ghici cât rezistă un mariaj în funcție de câteva semne care 'se arată' în ziua cea mare.

nunta

Iată care sunt semnele care îți spun cât și dacă va rezista căsnicia ta în ziua nunții.

Tortul

Momentul în care se taie tortul atrage atenția tuturor care iau parte la o nuntă. Mirele și mireasa se așează în centru și trec, simbolic, cuțitul peste prăjitura supraetajată, după care, în general, se 'încinge' o 'bătaie' cu frișcă. Însă, dacă mireasa îi cere mirelui să nu îi arunce cu blatul plin de cremă pe față, iar acesta din urmă nu îi respectă dorința, acesta este un semn că mariajul e posibil să nu dureze.

Stresul

Modul în care cei doi miri fac față stresului spune multe despre cum va decurge mariajul lor din aici încolo. De regulă, la orice nuntă apar mici probleme, însă asta nu presupune că trebuie să intervină o ceartă în cuplu. De obicei, dacă mirele și mireasa se ceartă din nimicuri la nuntă, căsnicia lor nu va dura.

'Cearta de la nuntă pentru lucrurile mărunte… am văzut la multe nunți. Știu că nunta presupune mult stres, dar ar trebui să poți trece peste aceste aspecte și săte prefaci ca și cum nimic nu s-a întâmplat. De altfel, nu este vorba despre ceva atât de grav. Majoritatea cuplurilor țin supărarea toată noaptea', spune un fotograf pentru site-ul moderndaycinderella.com.

Citește continuarea pe www.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse