Cum poți vedea cine îți urmărește profilul de facebook

Cu toate ne dorim să știm cine sunt adevărații noștri fani, cei care vor să fie la curent cu tot ce ni se întâmplă și cărora nu le scapă nicio mișcare de-a noastră. Și de unde poți afla cine sunt acele persoane dacă nu de pe facebook? Este extrem de simplu să poți vedea cine îți urmărește profilul de facebook.

cum poti vedea cine iti urmareste profilul de facebook

Iată cei 3 pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a afla cine te vizitează cel mai des:

1.Intră pe pagina ta de profil și du cursorul pe zona dintre cuvântul „Timeline' și poza de profil. Fă clic dreapta și alege opțiunea View source page' (sau Afișează sursa paginii'). Ți se va deschide o pagină plină de coduri html, care nu te vor încurca absolut deloc.

2.În această pagină, tastează Ctrl+F. În mica fereastră care ți se va deschide sus, în partea dreaptă a ecranului, introdu textul InitialChatFriendsList. Ia-l cu copy-paste. Îți vor apărea, din nou, o grămadă de coduri numerice. Fiecărui prieten din lista ta îi este atribuit un astfel de cod.

Citește și De ce nu e bine să te expui atât de mult pe facebook

3.Copiază primul cod, dar, atenție! Copiază-l fără cifra finală (care poate fi -0, -1 sau -2) și fără ghilimele. Odată copiat, revino la pagina ta de profil, mergi în browser și înlocuiește codul tău de profil (codul tău de profil este numărul care urmează după https://www.facebook.com/profile.php?id=) cu acesta pe care l-ai copiat. Vei fi redirecționată imediat către pagina prietenului căruia i-a fost asociat acest cod.

Tocmai ai aflat cine este prietenul care îți vizitează cel mai des profilul.

Revino la pagina cu coduri html și copiază și alte coduri. Nu uita să copiezi și ultimul cod pentru a afla cine este cel care intră extrem de rar pe profilul tău.

Acum că ai aflat cum poți vedea cine îți urmărește profilul de facebook, ce vești ne dai? Cel mai înfocat fan al tău este cel la care te așteptai? Dar cel mai dezinteresat prieten din lista ta cine este?

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse