Se schimbă vremea. Temperaturi reci de iarnă în următoarele zile

Se schimbă vremea. Temperaturi reci de iarnă în următoarele zile

În cursul zilei de miercuri, 28 aprilie, specialiștii de la ANM au emis o noua avertizare de vreme rea pentru mai multe zone din țară. Soarele nu își va face simțită prezența și vom avea parte de multe precipitații și vreme rece.

Mai mult decât atât, vom avea parte de ceață densă ce va reduce vizibilitatea sub 200 m, izolat 50 m. De asemenea, temperaturile vor fi mult mai scăzute decât cele normale acestei luni. Locuitorii din nordul țării vor resimți foarte mult aceste temperaturi, iar în restul României vor fi aproape de cele normale acestei perioade.

Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie și vor depăși limita normală pe alocuri, mai ales în zonele de munte și în vestul țării. De asemenea, nici nordul-vestul țării nu scape de frig și ploi.

Cer noros, vreme închisă și ușoare precipitații vor fi și în zona de sud-est a României. Nici Muntenia și Moldova nu vor fi ocolite de temperaturi mici și precipitații. În Nordul extrem al țării și în Bucovina aerul va fi extrem de rece, iar în zonele montane vântul va bate cu putere, ajungând la 70 km/h la rafală.

În Banat, maximele vor fi în medie 14 grade, iar minimele 4 grade. În zona Crișanei temperturile vor fi extrem de scăzute, cu temperaturi de 12 grade, minima de 2 grade. Aici, șansele de ploaie vor fi crescute începând de zilele următoare.

De asemenea, aceleași prognoze sunt valabile și în vestul țării și în Transilvania. Pe timpul zilei, vor fi de 12 grade și noaptea 0-2 grade. Începând cu 29 aprilie, vremea se va încălzi, ajungându-se astfel până la maximele de 20-22 de grade.

Suntem la sfârșitul lunii aprilie, însă vremea de la munte vremea este normală pentru această perioadă. În restul zonelor, vremea va fi mai rece decât în mod normal. La munte, temperaturile vor fi între 4-6 grade valorile maxime, iar minimele între -4 și -2 grade celsius.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri