Se întorc zilele caniculare! Vor fi temperaturi greu de suportat până sâmbătă, iar disconfortul termic va fi accentuat

Se întoarce canicula în mai multe regiuni ale țării. Meteorologii au emis o nouă atenționare meteorologică de caniculă și disconfort termic care este valabilă de astăzi și până mâine, 19 august.

În aceste zile, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local caniculară vineri (18 august) în regiunile sudice și sud-vestice, iar sâmbătă (19 august) în toate zonele de câmpie și de podiș, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Se întorc zilele caniculare!

Se vor înregistra temperaturi maxime de 34 – 36 de grade, iar în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) local va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unități în special în Câmpia Română și în Câmpia de Vest. 

În cursul zilei de duminică 20 august în sudul, centrul și estul ţării vremea se va menţine călduroasă, pe arii restrânse caniculară, cu temperaturi maxime de 34 – 35 de grade. În regiunile vestice instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, iar temperatura va fi în scădere.  

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Prima imagine cu femeia care s-a aruncat în faţa trenului cu cele trei fiice! Înainte să moară, mama ei a observat că era abătută

Detalii terifiante despre accidentul feroviar de la Brănești! Mecanicul trenului nu a putut evita impactul: „Am frânat, dar a fost prea târziu…'

Caz cutremurător! Violată și însărcinată la numai 10 ani

Donarea de sânge va beneficia de o suplimentare a stimulentelor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri