Prima imagine cu femeia care s-a aruncat în faţa trenului cu cele trei fiice! Înainte să moară, mama ei a observat că era abătută

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Tragedia de la Brănești a șocat o țară întreagă! După primele cercetări, autoritățile au constat că Alexandra Braunstein, femeia care s-a aruncat în fața trenului cu cele trei fete ale sale, suferea de multă vreme de o depresie severă.

Ea a fost internată de două ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia', dar înainte de a lua decizia de a-și pune capăt zilelor, femeia nu se afla sub niciun tratament medical. Rudele ei le-au povestit autorităților faptul că mama Alexandrei a remarcat faptul că fata ei fusese cam abătută în ultima perioadă și plănuia să o interneze din nou în spital, însă nu a mai apucat să facă acest lucru.

Alexandra Braunstein suferea de despresie, fiind internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia' de două ori. În prezent, ea nu se afla sub tratament medical.

Alexandra Braunstein avea trei copii și îl aștepta pe al patrulea

Medicii care au fost chemați la fața locului au constat faptul că femeia care s-a sinucis era însărcinată în aproape 5 luni. Cu toate acestea, cei care o cunoșteau au declarat la Pro TV faptul că Alexandra nu își dorea această sarcină, ba chiar ar fi încercat de mai multe ori să scape de acest copil. Rudele ei au spus că, cel mai probabil, Alexandra a recurs la acest gest din disperare, din cauza greutăților cu care se confrunta în viața de zi cu zi.

O vecină a spus că Alexandra Braunstein era, de obicei, destul de tăcută și distrasă.

„Dacă mergeai pe stradă și nu erai atent la ea, nu auzeai că te salută. Mergea mereu cu capul în pământ și vorbea foarte încet. Trebuia să fii atent la ea ca să îți dai seama dacă vorbește cu tine', a spus vecina familiei Braunstein, pentru libertatea.ro.

Mai mult, Alexandra a vrut să divorțeze de soțul ei, dar apoi a renunțat. Ea nu avea un loc de muncă stabil, soțul său aducea banii în casă, iar ea avea grijă de copii. Medicii legiști care au fost prezenți la fața locului au spus că Alexandra nu ar fi avut mai mult de 30 de ani.

În luna decembrie a anului 2008, Alexandra l-a chemat în judecată pe soţul ei, George Braunstein, la Judecătoria Sectorului 5. După trei luni însă, în februarie 2009, procesul a încetat, după ce tânara a renunţat la acţiunea în instanţă. Cei doi aveau împreună trei copii: Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria avea opt ani şi Andreea Nicoleta, în vârstă de trei ani, conform Observator.tv.

Alexandra și cele trei fete ale sale și-au pierdut viața ieri dimineață, după ce femeia s-a aruncat în fața unui tren interregiu care circula cu viteza de 160/h, în apropiere de halta Brănești. Trenul circula fără opriri pe ruta București – Constanța.

Pentru a vedea mai multe fotografii de la locul tragediei deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, mediafax.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Detalii terifiante despre accidentul feroviar de la Brănești! Mecanicul trenului nu a putut evita impactul: „Am frânat, dar a fost prea târziu…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri