Se cauta Mici Vedete!

Scoala, Film, Televiziune, Copii, Micile Vedete

„De ce cursuri de actorie pentru copii? Mai presus de toate, un curs de actorie este un curs de dezvoltare personala. Copiii dobandesc abilitati noi de comunicare, capata incredere in fortele proprii, isi dezvolta atentia, imaginatia, memoria, isi dezvolta personalitatea.”, a spus Ariana Pendiuc, director al Scolii de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete”.

Pe langa orele de pregatire, copiii care au absolvit deja cursurile Școlii au mers la castinguri pentru a juca in filme, emisiuni si telenovele, iar unii dintre ei chiar au fost selectati. De asemenea, au facut poze, au vizitat studiourile de film Media Pro din Buftea, precum si pe cele ale radioului public si ale Kids Radio. Fiecare a avut un rol principal in filmul de scurt metraj „Aventurile Micilor Vedete”, care va participa chiar in luna septembrie la Festivalul International de Film pentru Copii Kinodiseea. Unii dintre absolventi si-au luat rolul de micuta vedeta in serios si au inceput sa dea interviuri pentru presa.

„Succesul pe care l-am avut la Cannes, impreuna cu sora mea, Ariana, regizorul filmului “Magda”, ne-a dat o energie care ne-a ajutat sa impartasim din entuziasmul si, bineinteles, profesionalismul pe care l-am vazut tinerilor talentati din Romania”, a declarat Ema Pendiuc, director al Scolii de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete”.

Cursurile Școlii „Micile Vedete” sunt structurate pe trei module (incepatori, intermediari, avansati), fiecare a cate 12 saptamani. Modulele sunt impartite in doua sectiuni: cursuri de actorie si exercitii in fata camerei de filmat.

Ariana Pendiuc, Ema Pendiuc

„Ne mandrim cu faptul ca am introdus aceasta metoda noua de lucru, extrem de eficienta. Cu ajutorul echipamentelor profesionale simulam un studio de televiziune. Copiii fac exercitii direct in fata camerei de filmat, iar imaginile sunt transmise in timp real pe un ecran urmarit de restul colegilor. E ca o emisiune in direct! Astfel, invata sa comunice in fata camerei, se obisnuiesc cu publicul si reactiile acestuia, precum si cu propria sa imagine pe televizor.”, a completat Ema.

Pentru inscrieri sau mai multe informatii: www.micilevedete.ro sau contact@micilevedete.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri