Scoala Americana Internationala din Bucuresti la 50 de ani

Scoala Americana Internationala din Bucuresti la 50 de ani

Scoala Americana
Scoala Americana a fost infiintata in anul 1962, pentru elevi din familii de oameni de afaceri sau diplomati din Statele Unite, Canada, Marea Britanie sau Japonia care se aflau pentru o perioada mai lunga in Bucuresti. A fost o initiativa a ambasadorului american de la acea data, William Crawford, si a sotiei sale, Barbara.

In momentul startului, scoala avea 10 elevi si functiona in doua incaperi. De atunci scoala s-a extins si in acest an peste 800 de copii din 53 de nationalitati sunt inscrisi la AISB, copii ai caror parinti doresc ca ei sa beneficieze de o educatie internationala. In anul 1999, denumirii sale initiale i s-a adauga termenul "Internationala", pentru a reflecta caracterul international al colectivului de elevi precum si adoptarea programei de Bacalaureat International.

AISB a educat, inspirat si motivat elevi de toate varstele prin programul de calitate oferit. Mii de elevi, parinti, profesori si membri ai personalului auxiliar au facut parte din institutia noastra la un moment dat si cu fiecare persoana am devenit mai buni. Marcarea unui moment atat de important in istoria scolii este un eveniment legat atat de viitor cat si de trecut.

Sarbatorind trecutul ne scoatem la lumina radacinile: o scoala competitiva din punct de vedere educational care isi inspira elevii si ii ajuta saisi atinga potentialul maxim in drumul lor spre a deveni cetateni responsabili,” declara David Ottaviano, Director al Scolii Americane Internationale din Bucuresti.

Din anul 2001, Scoala Americana Internationala se afla intr-un cmpus din comuna Voluntari.

AISB este recunoscuta de Ministerul Educatiei din Romania si este acreditata de New England Association of Schools and Colleges, de Council of International Schools, si de Organizatia de Bacalaureat International.

Acestea sunt cateva imagini surprinse la petrecerea de aniversare a Scolii Americane Internationale, imagini care surprind atmosfera tipica de sarbatoare americana.

Scoala Americana Internationala Scoala Americana Internationala
Scoala Americana Internationala Scoala Americana Internationala
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri