Conferinta Nationala a Academiei Femeilor: „Femeia, evolutie spre autenticitate”

Conferinta Nationala a Academiei Femeilor: „Femeia, evolutie spre autenticitate”

Evenimentul reprezinta un punct de cotitura pentru femeile care isi doresc evolutie in viata lor prin invatare continua.

ACADEMIA FEMEILOR

 Conferinta va coincide cu lansarea oficiala a ACADEMIEI FEMEILOR, care reprezinta un proiect de educatie pentru femei dezvoltat prin: evenimente, seminarii, tabere si workshop-uri dedicate si practice pentru dezvoltarea si imbunatatirea calitatilor naturale sau deja dobandite ale femeilor in sferele: personale, profesionale, financiare, sociale.

ACADEMIA FEMEILOR este o organizatie constituita dintr-un grup de femei cu experiente vaste in domenii de activitate specifice si create pentru aindeplini nevoile actuale ale femeilor in urmatoarele arii:

  • Sanatate & Wellness
  • Familie & Relatii
  • Evolutie personale
  • Dezvoltare profesionala
  • Responsabilitate personala & sociala
  • Comunicare
  • Beauty & Relax

Evenimentul se va desfasura pe durata unei zile intregi si va cuprinde seminarii educationale, testimoniale ale invitatilor speciali-persoane publice sau sesiuni de Q&A in domeniile mentionte mai sus. Lectorii acestei conferinte sunt speakeri, traineri, specialisti, tutori, invitati de onoare si membrii din Academia Femeilor care vor sustine cursuri in domeniile mentionate.

Cu toate stim ca noi, femeile, ne aflam intr-o perioada benefica dezvoltarii de sine in toate ariile vietii. Acum e momentul ca impreuna sa accesam curajul necesar sa fim autentice, sa traim cu pasiune, sa evoluam continuu si sa daruim. Asa vom putea primi echilibrul interior si cu cei din jur, traind compatibil si implinitor. Impreuna, in Academia Femeilor vom putea face toate acestea, invatand, evoluand si daruind!

Eveniment sustinut de Partenerii media: Avantaje, Libertatea pentru femei, Business Woman Magazine, www.avantaje.ro , www.libertateapentrufemei.ro, http://www.businesswoman.ro, http://www.121.ro
Biletele sunt disponibile pe http://www.academiafemeilor.ro/evenimente/big-launching-event/. Pentru studente si pentru grupuri mai mari de 5 sau 10 persoane se aplica un discount special. Pentru informatii suplimentare poti trimite un mail la contact@academiafemeilor.ro sau contacta 0726847470.

www.academiafemeilor.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri