Salata de peste

Aceasta salata – foarte picanta si parfumata cu coaja de lamaie – satisface gustul pentru exotic si inedit.

4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
Timp de gatit: 15 min.
180 calorii, 8 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 500 g peste (stiuca, salau, cod, ton)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi, taiat
  • 1 ardei iute, taiat felii subtiri
  • 50 ml votca
  • coaja rasa de la 2 lamai si sucul de la una singura
  • 1 ou fiert tare, decojit si taiat felii
  • 1 castravete, taiat felii subtiri
  • 3 linguri patrunjel
  • 1 salata verde
  • 250 g paste fainoase, preparate conform instructiunilor de pe ambalaj

Mod de preparare:

1 – Fierbeti pestele timp de 5-8 minute. Intre timp, fierbeti oul timp de 10 minute.

2 – Incingeti uleiul si adaugati pestele, usturoiul si ardeiul iute. Caliti-le timp de 2 minute. Luati vasul de pe foc si adaugati coaja de lamaie si votca. Fierbeti inca 1 minut.
Amestecati ingredientele ramase, adaugati un praf de sare si apoi combinati cu pestele.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate in stil latino-american