Cotlet de porc cu sos picant

Felul principal al unui dejun reusit: carne frageda si suculenta, servita cu un sos proaspat de rosii, preparat in casa.

4 portii
Timp de pregatire: 10 min., plus timp de marinat
Timp de gatit: 30 min.
335 calorii, 14 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 lingurita coriandru
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 4 cotlete de porc
  • 3 ardei iuti, taiati si curatati de seminte
  • 1,5 kg rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri zahar tos
  • 1 lingura otet de vin

Mod de preparare:

1 – Zdrobiti condimentele si amestecati-le cu uleiul. Frecati cotletele cu pasta si apoi lasati carnea la marinat timp de 30 de minute.

2 – Intre timp, curatati rosiile de coaja si de seminte si pasati-le impreuna cu ardeiul iute si usturoiul. Puneti pasta rezultata pe foc si adaugati 2 linguri de apa. Acoperiti vasul si fierbeti sosul la foc mic timp de 10 minute, pana se ingroasa, amestecand din cand in cand.

3 – Frigeti cotletele pe gratarul incins, timp de 5 minute pe fiecare parte. Presarati-le cu un praf de sare si serviti-le cu sos picant, rosii coapte pe gratar si varza calita.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate in stil latino-american