Sabri Facility Services, lider în serviciile profesionale de curățenie

Sabri Facility Services este un lider in furnizarea de servicii profesionale de curatenie. Suntem renumiti pentru excelenta in calitatea serviciilor, eficienta si profesionalism.

poză 2

Sabri Facility Services ofera servicii de curatenie atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii comerciale – birouri. Sabri Facility Services pune la dispozitie echipe de lucru de 3, 4 sau chiar mai multi agenti de curatenie. Avem ambitia sa devinim mereu cel mai bun partener atunci cand vine vorba de servicii.

Serviciile noastre sunt adaptate special pentru fiecare dintre cerintele clientilor nostri. Sabri Facility Services realizeaza gratuit evaluarea fiecarei lucrari. Ofertele noastre de prêt sunt personalizate si nu includ costuri ascunse. Va oferim servicii de curatenie generala si post-construct, servicii de spalare mocheta, pardoseli si tapiterie scaune, servicii de spalare geamuri, servicii de intretinere a curateniei in afara orelor de program, servicii de protocol, etc.

poză 3

Servicii de curatenie pentru apartamente, vile si case:

 • aspirarea mochetelor , a covoarelor , precum si a suprafetelor neacoperite
 • stergerea prafului de pe obiectele de mobilier cu solutii protectoare si antistatice
 • curatarea si igienizare aparaturilor electronice si electrocasnice cu solutii specifice
 • curatarea feroneriei , caloriferelor si a corpurilor de iluminat
 • curatarea , igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare in intregime ( faianta , gresie , obiecte sanitare , geamuri etc. )
 • curatarea si igienizarea in profunzime a spatiilor de bucatarie , precum si a tuturor obiectelor existente in aceste spatii ( aragaz , frigider , dulapuri , etc. )
 • curatarea si spalarea tuturor geamurilor interior-exterior
 • orice alt tip de activitate necesara pentru o curatenie locuinte impecabila.

Curatenia in baie sau in grupurile sanitare este o operatiune pe care nimeni nu o indrageste. Pentru a va usura munca, va invitam sa cititi mai jos cateva sfaturi pentru curatarea mai facila a bailor sau grupurilor sanitare.

poză 5

Planul de actiune

 1. Scapam de toate obiectele care nu isi au locul in baie: gunoi, haine, reviste, etc..
 1. Curatam vasul de toaleta – este indicat ca mainile sa fie protejate de manusi de unica folosinta. Aplicati o solutie speciala in bolul vasului WC. Este indicat sa folositi solutii care au aplicator cu ‘cioc care sa permita plasarea solutiei chiar in zona din care vine apa. Lasati Solutia sa actioneze timp de cateva minute pentru a inmuia si dizloca depunerile existente.
 1. Pentru locurile foarte murdare unde se aduna piatra, cum ar fi robinetele si scurgerile de la chiuveta sau cada,va sfatuim sa procedati la fel. Pulverizati solutie pe ele si asteptati cateva minute.
 1. Indepartam panzele de paianjen din colturi.
 1. Spalam faianta.
 1. Revenim la obiectele pe care le-am lasat sa astepte sub efectul solutiilor si le curatam impreuna cu intreaga suprafata a cazii, chiuvetei si a vasului de toaleta. Atentie! Carpa cu care curatam vasul de toaleta trebuie aruncata dupa utilizare, pentru a nu imprastia microbii.
 1. Stergem oglinda dupa ce terminam cu chiuveta.
 1. Gresia – va sfatuim ca, inainte de a utiliza mopul, sa folositi aspiratorul pentru a inlatura cat mai bine praful si firele de par. Dupa aceea, curatati gresia cu o solutie speciala de pardoseli.

Curatenia in baie dureaza si nu e amuzanta, insa realizata corect si des aceasta operatiune va asigura ca veti avea o baie mereu igienizata.

Va dorim curatenie placuta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri