“Să violezi ucrainence, dar să nu-mi spui nimic!” convorbire interceptată între doi soți de Serviciul de Securitate

“Să violezi ucrainence, dar să nu-mi spui nimic!” este o parte din convorbirea interceptată de Serviciul de Securitate al Ucrainei a unui ocupant rus cu soția sa. Aceasta i-a cerut soțului să violeze femei ucrainene, relatează UNIAN.

Serviciul de Securitate al Ucrainei a numit interceptarea șocantă: “Vezi, violează ucrainencele, dar să nu-mi spui nimic. Înțelegi? Principalul lucru este să te protejezi acolo”, îi spune femeia soțui ei. Rusoaica a însoțit conversația cu un chicotit. Bărbatul a întrebat apoi dacă chiar îi permite să facă lucrul acesta. Răspunsul femeii:

– „Da, dar să nu știu nimic', a răspuns femeia.

– “Da, poti?” – a întrebat încă o dată ocupantul. Soția lui a răspuns: „Da, da'.

De la începutul ofensivei pe scară largă împotriva Ucrainei, rușii, după ce au suferit înfrângeri în luptele cu Forțele Armate Ucrainene, s-au concentrat pe terorizarea populației civile.

Potrivit Avocatului Poporului Lyudmila Denisova, femeile au fost violate în fața copiilor lor după uciderea soților lor. Au fost înregistrate cazuri de viol asupra minorilor și a femeilor în vârstă, precum și a femeilor însărcinate. Astfel, un grup de femei și fete din suburbiile Kievului au fost ținute la subsolul unei case timp de 25 de zile. Potrivit Lyudmilei Denisova, nouă dintre ele sunt acum însărcinate.

Unele victime au fost apoi ucise după ce au fost victimele violenței.

Foto: 123rf

Citeste și:

Vladimir Putin avertizează că nu își va opri ofensiva în Ucraina până când nu va controla Donbasul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri