Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, rivali şi parteneri în comedia „Hitman’s Bodyguard: Care pe care”

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson sunt rivali şi parteneri în comedia sezonului, „Hitmans Bodyguard: Care pe care', din 1 septembrie la cinema.

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, rivali şi parteneri

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, rivali pe ecran


Cel mai bun agent de protecţie din lume (Ryan Reynolds), primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson). Bodyguardul super-profesionist şi criminalul cu temperament exploziv s-au situat întotdeauna de o parte și de alta a legii. Dușmănia și vânătoarea dintre ei e veche. Însă acum sunt nevoiți să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze.

Aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sângeroasă cu un dictator nemilos. Și totul se petrece în cele mai comice împrejurări, cu dialogurile spumoase în care excelează filmele americane.

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, rivali şi parteneri

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, parteneri, într-o distribuție de excepție

Cuplul neașteptat pe care îl fac cei doi protagoniști, Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, evoluează într-o distribuție care îi stimulează și îi pune în valoare. Este suficient să-i menționăm pe Gary Oldman, în rolul dictatorului, și pe Salma Hayek,  în rolul letalei soţii a lui Darius Kincaid, asasinul protejat.

Comedia sezonului, ,,Hitmans Bodyguard: Care pe care', a avut deja un succes răsunător în Statele Unite. Regia filmului este semnată de Patrick Hughes, care a regizat, de asemenea, „The Expendables 3', cu Antonio Banderas și Harrison Ford. Scenariul îi aparține lui Tom O’Connor, aflat la al doilea său lung metraj, după Fire with Fire (2012), film în care a jucat Bruce Willis.

Despre felul în care au colaborat cei doi actori principali în timpul filmărilor, Ryan Reynolds a declarat: ,,Eu şi Sam am avut multe momente în care pur şi simplu ne-am jucat, iar asta a contribuit foarte mult la sudarea relaţiei dintre cele două personaje. Sam este atât de bun pe partea de improvizaţie, se descurcă în orice situaţie şi pot pune spune că avem în comun partea aceasta, aşa că pentru noi a fost totul foarte distractiv. Am avut o chimie aparte', a concluzionat Reynolds.

Hitmans Bodyguard: Care pe care

O comedie distribuită de Vertical Entertainment, „Hitmans Bodyguard: Care pe care' vine în premieră în cinematografele din ţară pe 1 septembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte