Ilie Dumitrescu Junior e băiat rău în filmul „Un pas în urma serafimilor”

Ilie Dumitrescu Junior e băiat rău într-un rol important din filmul „Un pas în urma serafimilor'. Din 22 septembrie îl vom vedea în cinematografe.

Ilie Dumitrescu Junior e băiat rău

Ilie Dumitrescu next level

L-am admirat cu toții pe tatăl său, fotbalistul de calibru internațional, Ilie Dumitrescu. Eficiența ca om de gol dar și calitatea și spectaculozitatea jocului l-au făcut să fie unul dintre jucătorii noștri preferați.

Mai mult de atât, l-am respectat pe Ilie Dumitrescu Senior pentru modestie și pentru capacitatea de a-și depăși condiția. La început, ca mulți alți fotbaliști, se exprima stângaci și nu foarte corect. Mai târziu, însă, după propria mărturisire, a luat lecții serioase de limbă și a ajuns la o exprimare impecabilă. Inteligența sa nativă s-a manifestat deplin în această privință. A rămas un caz unic din acest punct de vedere.

Fiul marelui fotbalist, Ilie Dumitrescu Junior, este actor. Prin aceasta, continuă într-un fel demersul început de tatăl său, acela de a-și fructufica toată capacitatea intelectuală. S-ar putea spune că avem de-a face cu un Ilie Dumitrescu next level.

Pe tânărul Ilie Dumitrescu îl vom întâlni de acum sub numele său de actor, Toto Dumitrescu. Așa este menționat atât pe imdb cât și pe cinemagia.ro.

Ilie Dumitrescu Junior e băiat rău pe marele ecran

Ilie Dumitrescu Junior e băiat rău într-un rol important din filmul „Un pas în urma serafimilor'. Personajul său se numește Olah și are capul plin de prostii, ca toți băieții din film.

Cei 30 de norocoși admiși la un seminar teologic, din 900 de candidați, sunt ca niște recruți într-o cazarmă. Regulamentele sunt stricte, dar căile de eludare și tentațiile sunt nenumărate. Ce face Păritele Ivan (Vlad Ivanov) ca să-i țină în frâu este la limita imoralității. Și totuși, este acesta un caz în care scopul scuză mijloacele?

Pe 22 septembrie, în cinematografele din toată țara, va avea loc premiera filmului „Un pas în urma serafimilor', un film care se anunță cât se poate de controversat. Este debutul în lung metraj al regizorului Daniel Sandu, cel care, în 2012, câștiga Premiul Juriului la Festivalul Internațional de Film de la Leiden cu scurt metrajul „Numărătoarea inversă'. Scenariul pe care l-a scris reflectă în cea mai mare măsură experiența sa proprie.

Mihaela Serea
Foto: Cornel Lazia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte