Roxana Ionescu a pierdut sarcina: „Anul acesta nu va mai exista niciun bebe”

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu urma să devina mamă pentru prima oară, dar, din cauza unor complicații, tânăra a pierdut sarcina. Iubitul acesteia, Tinu Vidaicu, a făcut primele declarații.

Roxana Ionescu a pierdut sarcina: „Anul acesta nu va mai exista niciun bebe”

Însărcinată în luna a șasea, Roxana Ionescu a întâmpinat o serie de complicații din cauza cărora a pierdut sarcina.

Anunțul a fost făcut în mediul online de către Tinu Vidaicu, viitorul soț al Roxanei. „Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească.

Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică.

Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou.

Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.

O vreme, în presă au circulat zvonuri potrivit cărora, Roxana și Tinu s-ar fi căsătorit. Cuplul purta două inele asemănătoare, însă abia recent s-au logodit.

„Nu sunt verighete. Nu ne-am căsătorit în secret, nu știu de ce aș face asta. De ce să mă ascund? Nu știu de unde a ieșit toată chestia asta, a declarat Roxana Ionescu în urmă cu ceva timp, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și: 

Cristina Spătar a vorbit despre depășirea divorțului de fostul ei soț: „A fost o perioadă de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut”

Alina Eremia, despre acest moment din viața ei: „Sunt recunoscătoare și fericită pentru tot ceea ce mi se întâmplă”

Timp de două luni, copiii Ducilor de Cambridge nu l-au cunoscut pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Care a fost motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete