Alina Eremia, despre acest moment din viața ei: „Sunt recunoscătoare și fericită pentru tot ceea ce mi se întâmplă”

Recent, Alina Eremia a realizat o ședință foto pentru coperta revistei Unica de august.

În interviul oferit revistei, artista în vârstă de 25 ani a dezvăluit că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

Alina Eremia, despre acest moment din viața ei: „Sunt recunoscătoare și fericită pentru tot ceea ce mi se întâmplă”

Alina este împlinită atât în plan profesional, cât și în plan personal, iar, faptul că face mereu ceea ce simte, o ajută să-și păstreze echilibrul și să se bucure de tot ceea ce i se întâmplă, scrie Libertatea.

„Sunt într-o continuă schimbare. Dacă aș descrie într-un singur cuvânt starea mea de acum ar fi echilibru. Sunt recunoscătoare și fericită pentru tot ceea ce mi se întâmplă”, a mărturisit artista pentru Unica.

Cântăreața a mărturisit și că se simte în cea mai bună formă fizică de până acum. Artista a dezvăluit și care este planul ei pentru susținerea unui stil de viață sănătos.

Mai mult decât atât, Alina Eremia pare să-și fi găsit sufletul-pereche în Edi Barbu. Cei doi se apreciază și se susțin reciproc, mai ales când vine vorba despre carieră, având în vedere că amândoi sunt foarte muncitori, după cum a dezvăluit Alina.

Seara este momentul lor preferat și, de multe ori, îl petrec acasă, pentru că lui Edi îi place să îi facă surprize culinare iubitei sale.

În urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV, artista a recunoscut că drumul către succes nu a fost unul ușor pentru ea:

„Au fost refuzuri pe plan profesional, decepții. Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo.

Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în Lala Band. Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile ..

Nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta.

Din Lala Band era Sore lansată, iar eu am fost a doua. A durat mai bine de un an de zile, mult pentru o fată cu multe așteptări și cu foarte puțină răbdare.

Până să lansez piesa a durat. Am avut noroc și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, a fost anul ăla în care nu am renunțat.

Fără muncă, nu e posibil nimic. Am depus toate eforturile posibile și o să fac acest lucru în continuare. Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți prima dată piesa la radio”, a mărturisit Alina Eremia, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și: 

Mihaela Rădulescu, fotografie alături de un celebru actor de la Hollywood. Fanii au reacționat imediat: D-aia ești cea mai

Cine este primul soț al actriței Lisa Bonet? El și Jason Momoa sunt cei mai buni prieteni: Este ca un frate pentru mine

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete