Cristina Spătar a vorbit despre depășirea divorțului de fostul ei soț: „A fost o perioadă de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut”

Cristina Spătar

Cristina Spătar

Artista Cristina Spătar a recunoscut că nu i-a fost ușor să treacă peste perioada următoare divorțului de Alin Ionescu.

În urma finalizării acestuia, Cristina a părăsit locuința pe care o împărțea cu omul de afaceri și s-a mutat într-o vilă alături de cei doi copii ai cuplului, o fiică și un fiu, Aida și Albert.

Cristina Spătar a vorbit despre depășirea divorțului de fostul ei soț: „A fost o perioadă de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut”

Recent, în emisiunea TV „Răi da’ buni”, difuzată de către Antena Stars, Cristina Spătar a explicat prin ce greutăți a trecut, dar și cum a reușit să le depășească.

„A fost o perioadă de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut. Șase luni nu am vrut să apar la televizor.

Am refuzat orice pentru că nu mă simțeam pregătită. M-am mutat, s-au produs schimbări în viața personală și în afacerea mea.

Mă ocup foarte tare de ea, a început să meargă. Am început să mă implic în proiectele muzicale. Mi-am reluat viața pas cu pas.

Am pornit treaba asta chiar imediat după divorț. Suntem zece angajați. Eu sunt cu ele, mă implic.

Am luat viața de la minus zero, cu doi copii. Am o vilă închiriată, încerc să fac un credit și să-mi iau o casă.

Am fost o singură săptămână la mare, am încercat să le ofer tot. Am o fostă soacră care mă ajută când am nevoie și în rest cu Dumnezeu înainte”, a declarat Cristina Spătar, potrivit Spynews.ro, citat de Libertatea.ro.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, pentru binele copiilor.

Situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a părăsit vila din Crevedia pentru a se muta în chirie alături de cei doi copii ai cuplului.

În prezent, Cristina Spătar trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un bărbat a cărui indentitate nu a făcut-o încă publică.

Foto: Facebook

Citește și: 

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Mihaela Rădulescu, fotografie alături de un celebru actor de la Hollywood. Fanii au reacționat imediat: D-aia ești cea mai…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete