Kira Hagi, rol important într-un film românesc! A apărut primul trailer al peliculei

Kira Hagi

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai apreciați sportivi ai țării noastre, a urmat, spre deosebire de fratele ei (care a călcat pe urmele tatălui său, devenind fotbalist), o carieră în actorie.

Pasionată de teatru, Kira a studiat în Statele Unite ale Americii, de unde s-a întors dornică să se implice în cât mai multe proiecte cinematografice.

Cel mai nou proiect, filmul „Între chin și amin”, prezintă dura realitate a fenomenului reeducării de la Pitești.

„Primul film artistic inspirat din fenomenul reeducării de la Pitești, din octombrie în cinematografe!

Un tânăr compozitor, proaspăt logodit, ajunge în iadul reeducării de la închisoarea Pitești. Teribilul experiment este condus de temutul comandant Ciumau.

Prin credință, supraviețuiește torturilor și după eliberare compune o Oda lui Dumnezeu. Muzica o va salva pe logodnica lui, Lia”, scrie în descrierea trailerului publicat azi, 26 iulie, pe YouTube.

Puținele cometarii adunate de videoclip exiprimă nerăbdarea de a putea viziona noua peliculă: „Palpitant. Emoționant. Aștept cu nerăbdare premiera! / De-abia aștept să-l văd! /

E o expunere frapantă a realismului, fără să se facă rabat. Poate că acest film va ridica ștacheta cinematografiei românești datorită subiectului aprofundat. (…)

Mă bucur că, în sfârșit, ai noștri au mai lăsat la o parte Cannes-ul cu psihologiile lui greu înțeles, și au aprofundat latura realistic excesivă a propriei noastre istorii, anonimă încă pentru mulți dintre noi, o istorie care nu se învață în școli și pe care mulți se tem încă să o releve!”

Kira Hagi, rol important într-un film românesc

După ce clipul a fost încărcat online, Kira a scris pe contul personal de Instagram: „Să vorbești despre fenomenul Pitești nu e uşor, dar să produci un film pe această temă este chiar complicat, întrebați-l pe Toma Enache!

Cât despre întruchiparea unor personaje care puteau fi reale, ce să mai zic? Vă invit pe voi să ne dați note. Iată noul trailer al filmului „Între chin și amin” – un mic sneek peak!”

Gheorghe Hagi și Marilena Popescu s-au căsătorit în anul 1995. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Kira (24 de ani) și Ianis (20 de ani).

Foto: Facebook

Citește și:

Ce frumoasă este soția lui Gheorghe Hagi! Cu ce se ocupă Marilena Popescu și cine s-a numărat printre invitații de la nunta cuplului din 1995

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete