Timp de două luni, copiii Ducilor de Cambridge nu l-au cunoscut pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Care a fost motivul?

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex cu copiii lorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Recent, presa internațională a descoperit ceva ce, pentru mulți, va părea surprinzător.

Timp de două luni, copiii Ducilor de Cambridge nu l-au cunoscut pe fiul Ducilor de Sussex, Archie Harrison.

Timp de două luni, copiii Ducilor de Cambridge nu l-au cunoscut pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Care a fost motivul?

Pentru fani, vestea este surprinzătoare ținând cont de faptul că micuții sunt verișori și că locuiesc relativ aproape unii de ceilalți.

Potrivit corespondentului regal Emily Andrews, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis l-au cunoscut pe fiul Ducilor de Sussex după două luni de la nașterea acestuia, la meciul caritabil de polo, organizat în urmă cu două săptămâni.

„A fost un eveniment foarte interesant, de fapt. Meciul caritabil de polo a fost prima ocazie pentru copiii Ducilor de Cambridge de a-l cunoaște pe micuțul Archie”, a mărturisit Emily Andrews, corespondentul regal al Yahoo’s Royal Box.

„Timp de două luni, copiii nu s-au cunoscut, de aceea meciul a fost unul foarte interesant.”

Înainte să presupuneți că motivul întâlnirii întârziate este „disputa sau conflictul dintre cele două cupluri”, iată adevăratul motiv:

În timp ce copiii Ducilor de Cambridge nu și-au cunoscut verișorul până la acel meci de polo, Kate Middleton și Prințul William i-au vizitat pe Meghan Markle și Prințul Harry la doar opt zile de la nașterea primului lor copil.

„Da, Kate și William au vizitat cuplul care locuiește acum în Vila Forgmore, dar nu i-au luat și pe copiii lor cu ei”, a mai explicat Emily.

„Așadar, meciul caritabil de polo a fost primul moment în care toți cei trei copii ai Ducilor de Cambridge l-au cunoscut pe micuțul Archie.”

Foto: Hepta.ro

Sursă: Cosmopolitan.com

Citește și:

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete