Romanița Iovan, declarații total neașteptate despre relația de iubire cu avocatul Iulian Gogan: „Nu ne leagă niciun act. Am fost însărcinată cu el”

Romanița Iovan trăieste o poveste de dragoste alături de avocatul Iulian Gogan, care durează de mai bine de 10 ani. Chiar dacă la început nimeni nu le dădea nicio șansă, mai ales pentru că el este mai tânăr decât ea, se pare că acest lucru nu a fost deloc un impediment. 

O lungă perioadă de timp, s-a speculat în presă faptul că cei doi s-ar fi căsătorit în secret. Se pare însă că realitatea este cu totul alta. În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Romanița Iovan a mărturisit cu sinceritate că nu o leagă niciun act de partenerul ei, nu sunt căsătoriți, pentru că niciunul dintre ei nu și-a dorit asta.

Romanița Iovan, declarații total neașteptate despre relația de iubire cu avocatul Iulian Gogan

Cu toate acestea îi leagă o relație frumoasă de iubire, care este chiar cea mai lungă din viața Romaniței Iovan. Ba mai mult decât atât, designer-ul a dezvăluit că a fost însărcinată cu Iulian, însă a pierdut sarcina.

„Chiar ne gândeam, mai avem puțin și facem aproape 10 ani. Eu mă mir, cum cred că se miră și el și cum se miră o grămadă de oameni, care nu au dat nicio șansă unei relații formată dintr-un personaj masculin mult mai tânăr decât personajul de gen feminin, eu adică.

Dar la noi chiar a funcționat. Niciunul dintre noi nu a mers pe o rețetă. Nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate nici el, pentru că nu am mers pe ideea să intrăm într-o relație extrem de serioasă. Eu nu am vrut să mă căsătoresc, nici el, dar am mers pe o relație de încredere. Probabil diferența de vârstă, probabil maturitatea mea i-a dat și lui ceva, pentru că el s-a maturizat normal. În general, bărbații sunt mai copii decât femeile, eu nu pot să nu recunosc că am mai luat din energia lui. Dar am avut încredere unul în celalalt și i-am zis: pentru mine viața este o mare bucurie, eu vreau să mă simt iubită și să iubesc. Altfel nu pot și nu vreau. Și i-am spus în momentul în care vei simți că îți place altă femeie, spune-mi, că ne vom despărți cu zâmbetul pe buze. Și eu i-am zis ca dacă voi simți că îmi place alt bărbat, voi face la fel. Deci nu voi trăi într-un compromis nici două zile. Pot să zic că mă mir că au trecut 10 ani.

Este până la urmă bărbatul cu care am stat cel mai mult în viață. A fost cea mai lungă relație. 

Vreau să mă eliberez de toate activitățile care mă țin contrânsă și legată în viața mea. (…) Sunt mireasa lui în fiecare zi. Fără planuri, prezentul este cel mai sigur. (…) Am fost însărcinată cu Iulian, ne-am fi dorit să fie o fetiță. Am pierdut sarcina, nici nu știu de ce. Și el are un băiat,' a mărturisit Romanița Iovan.

Celebrul designer a vorbim și despre felul în care i s-a schimbat viața după moartea lui Adrian Iovan, dar și despre fiul ei Albert.

„Mi s-a schimbat viața la 180 de grade. E greu, și în continuare este greu. Dar cred că lucrurile au intrat pe un făgaș, încercăm să putem face ceva pentru Adrian, și în primul rând pentru Albert, că el este pilonul principal.

După accident m-au sunat niște medici de la Colegiul Medicilor să-mi spună că vor să îi dea o diplomă în memoria tatălui său. M-am consultat cu el și a avut un răspuns foarte matur pentru un copil de 7 ani.  (…) Albert mi-a spus că el nu are nevoie de nicio diplomă pentru că dintr-un avion plin de medici, niciunul nu a putut să îl ajute pe tatăl lui. (…) La 18 ani ai lui, eu voi face 60. Și am zis că atunci o să mă plimb,' a mai povestit Romanița Iovan.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Romanița Iovan deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Romanița Iovan, mesaj emoționant la patru ani de la moartea pilotului Adrian Iovan: „Dincolo de suferință și tristețe…'

Romanița Iovan, în doliu. Creatoarea de modă trece prin momente delicate

De ce nu poate intra băiatul lui Adrian Iovan în posesia moștenirii lăsate de tatăl său. Romanița Iovan a spus tot adevărul

Fiul lui Adrian Iovan, de nerecunoscut! Romanița a publicat imagini surprinzătoare cu el, iar fanii au reacţionat: „Viitorul manechin al României'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete