Ce spune Andreea Berecleanu despre operațiile estetice: „Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu, m-ar refuza”

Îndrăgita prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat și asta pentru că este adepta unui stil de viață sănătos și disciplinat.

În cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, Andreea Berecleanu a vorbit despre felul în care ea privește frumusețea, dar și despre ce o ajută să-și mențină starea de bine.

Pe lângă sport și alte activități relaxante de la care nu se abate, prezentatoarea a precizat că este atentă la ce mănâncă și apelează, atunci când este nevoie, la cure de detoxifiere.

„Trăsăturile sunt mai mult sau mai puțin interesante, pentru mine însă primează calitatea pielii. Fac de două ori pe an cure de detoxifiere și am grijă să beau foarte multe lichide. Eu fac detox-ul în cure de câte cinci zile sau zece zile cu sucuri naturale din diverse combinații de fructe și legume', a spus Andreea Berecleanu.

Ce spune Andreea Berecleanu despre operațiile estetice

Întrebată dacă ia în calcul ideea unei operații estetice, poate chiar la clinica soțului ei, prezentatoarea Observator susține că nu se poate gândi serios la asta.

„Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu, m-ar refuza. Știe că gândul meu nu este niciodată dus până la capăt în privința asta. El are treizeci de ani de meserie și știe destul de bine tipologia feminiă și pe mine mă cunoaște foarte bine', a mai spus Andreea Berecleanu.

Pentru mai multe imagini cu Andreea Berecleanu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Berecleanu, emoționată până la lacrimi de mama ei: „Am sunat-o plângând și mi-a spus să zâmbesc…'

Imagini de colecție cu Andreea Esca, în copilărie! Cum arăta prezetatoarea în urmă cu 30 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete