Romanița Iovan, mesaj emoționant la patru ani de la moartea pilotului Adrian Iovan: “Dincolo de suferință și tristețe…”

Romanița Iovan mesaj emoționant la patru ani de la moartea lui Adrian Iovan

Anul acesta s-au împlinit patru ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, accident în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion. La fel ca în fiecare an, Romanița Iovan a mers împreună cu fiul ei și al pilotului Adrian Iovan la locul tragediei, pentru a-i pomeni pe cei doi.

În fiecare an, pe 20 ianuarie, Romanița Iovan merge împreună cu fiul ei în locul în care pilotul Adrian Iovan și-a pierdut viața. La fel s-a întâmplat și în acest an, atunci când creatoarea de modă a urcat pe munte alături de băiatul ei, dar și însoțită de mai mulți localnici. Chiar dacă a nins mult, iar drumul era destul de greu, o mulțime de oameni au urcat pe munte pentru a participa la parastasul organizat în Munții Apuseni.

Romanița Iovan, mesaj emoționant la patru ani de la moartea pilotului Adrian Iovan

Ajunsă acasă, Romanița Iovan a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant, dar și mai multe fotografii de la locul accidentului.

“Am ajuns acasă. Dincolo de suferință și tristețe, de neputință și resentimente, rămâne omenia și dăruirea moților, acestor suflete minunate care ne înconjoară cu dragostea și căldura lor, de fiecare dată. Mulțumim horenilor și soarelui care apare de câte ori urcăm muntele !!!!!!!”, a fost mesajul postat de Romanița Iovan pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe imagini de la parastasul organizat în Munții Apuseni.

Foto: facebook

Citește și:

Elena Udrea a spus adevărul despre sarcina ei! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima, mai tânăr cu 11 ani decât ea

Mara Bănică trece prin momente grele: „Am aflat că are metastaze. Niciodată n-a fost atâta tristețe… mă simț sleită de plâns'

Cine este noua iubită a lui Speak? Cei doi deja se pregătesc să devină părinți: „Îmi doresc să fiu o mama tânără'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete