Romanița Iovan, în doliu. Creatoarea de modă trece prin momente delicate

romanița iovan doliu

Romanița Iovan, celebra creatoare de modă, trece prin momente delicate, asta după ce un membru al familiei a încetat din viață.

Familia Romaniței Iovan este greu încercată în această perioadă. Socrul creatoarei de modă, Vasile Gogan, a murit, iar întreaga familie este îndurerată. Anunțul trist a fost făcut chiar de Romanița Iovan, pe pagina personală de facebook.

“Moartea ne surprinde mereu, luând prea devreme de lângă noi prieteni și persoane dragi. Nu există nicio modalitate de a te împăca cu moartea, pentru că pierderea unei persoane dragi este una dintre cele mai încărcate experiențe emoționale. Dumnezeu să te odihnească, Vasile Gogan.”, a fost mesajul postat de Romanița Iova pe contul de socializare.

Romanița Iovan are 53 de ani și este căsătorită cu Iulian Gogan. Creatoarea de modă a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan, cel care și-a pierdut viața în tragedia aviatică din anul 2014, petrecută în Munții Apuseni. Cei doi au pus capăt mariajului în anul 2008, împreună având un băiat.

Foto: facebook

Citește și:

Emma Zeicescu divorţează de Claudiu Popa! Prezentatoarea a făcut anunțul pe Internet: 'De azi, începem o nouă călătorie, separat'

Motivul pentru care Meghan Markle și-a închis conturile pe rețelele socializare

După ce a divorțat recent de a doua soție, Mădălin Voicu vorbește zâmbind despre noua iubită: „Parcă am fi împreună de 25 de ani'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete