De ce nu poate intra băiatul lui Adrian Iovan în posesia moștenirii lăsate de tatăl său. Romanița Iovan a spus tot adevărul

La aproape patru de ani de la moartea pilotului Adrian Iovan, băiatul acestuia, Albert, nu poate intra în posesia moștenirii lăsate de tatăl său. 

După ce Adrian Iovan și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Munții Apuseni, Romanița Iovan s-a ocupat de creșterea băiatului rezultat din mariajul cu celebrul pilot. Astfel, aceasta luptă pentru drepturile legale ale lui Albert, încercând să obțină partea din avere care i se cuvine. Într-un interviu acordat recent pentru Kanal D, creatoarea de modă a explicat de ce demersul durează atât de mult și care sunt bunurile pe care Albert, băiatul ei și al lui Adrian Iovan, urmează să le moștenească.

“Albert are dreptul la jumătate din casă. Are și el dreptul să viziteze și să locuiască acolo când își dorește, fără nicio opreliște. Durează un pic, că așa e în România cu termenele, cu procesele. Suntem optimiști. Albert nu a vrut să își vândă amintirile, el prețuiește amintirile cu tatăl lui. Era simplu: vindea și se liniștea. Dar este important că eu să îl susțin în acest demers, ține la amintirile cu tatăl lui. Problema gravă e că, de patru ani, Albert n-a putut intra în casă tatălui lui. Anii ăștia nu vor putea fi recuperați niciodată. Dar sperăm că până la urmă totul să se rezolve și noi să fim acolo unde trebuie să fim”, a spus Romanița Iovan, potrivit libertatea.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Romanița Iovan și băiatul acesteia, Albert.

Foto: facebook

Citește și:

Fiul lui Adrian Iovan, de nerecunoscut! Romanița a publicat imagini surprinzătoare cu el, iar fanii au reacţionat: „Viitorul manechin al României'

Andreea Berecleanu, emoționată până la lacrimi de mama ei: „Am sunat-o plângând și mi-a spus să zâmbesc…'

Anca Lungu a vorbit prima dată despre divorțul de soțul ei: „Sunt luni bune de când merg la psiholog'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete