România, posibilă sursă a unei noi mutații a virusului SARS-CoV-2: „Îngrozim Organizația Mondială a Sănătății cu…”

România ar putea fi „sursa' unei noi mutații a virusului SARS-CoV-2 susține un medic din Galați. Paul Ichim a făcut o postare pe rețelele de socializare unde precizează faptul că OMS este deja în alertă din cauza retincenței românilor de a se vaccina. Acest lucru ar putea duce la o nouă tulpină, de data asta autohtonă.

Un reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății a venit în România pentru a înțelege de ce valul patru al pandemiei a luat cu asalt țara noastră. În fiecare zi, numărul de cazuri noi și de decese crește, iar specialiștii vor să găsească o soluție pentru a ieși din acest impas.

„OMS a intrat deja în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Vlădică-i ocupată cu totul altceva decât cu administrația, iar opinca face informarea gen Moromete, pe la birturi/crâșmă(un fel a spune). În sfârșit, am o explicație coerentă de ce mergem vai de capul nostru de câteva decenii.

Reacția neamului nostru în pandemie, reprezintă exemplul cel mai bun. Chestia asta a arătat cât de lipsiți de educație și de solidaritate suntem, “compensând” însă printr-o fudulie și încăpățânare direct proporționale cu prostia', a comentat pe Facebook chirurgul Paul Ichim vizita delegației OMS.

Mai mult decât atât, el susține că România ar putea avea o pată greu de șters dacă nu crește rata de vaccinare în rândul românilor și apare o nouă mutație a virusului SARS-CoV-2.

„Cred că suntem unul dintre popoarele cel mai ușor de manipulat de pe glob. Am ajuns să îngrozim organizația mondială a sănătății cu ce facem noi în țară pe subiectul asta, iar asta, o să ne aducă în mod sigur o “dragoste și o stimă nețărmurită” din partea celorlalte țări, mai ales dacă ne punem să clocim o tulpină autohtonă, cât să schimbe echilibrul epidemiologic global. Apropos, unde-s aia de ne dădeau după nu știu ce studii, drept un neam dotat intelectual? Probabil și ei au emigrat sătui să conviețuiască cu atâtea ….genii', a concluzionat medicul din Galați, potrivit observatornews.ro.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri