România în prag de examen. Haideți să nu-l picăm!

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

România și toată Europa traversează, fără îndoială, una dintre cele mai dificile perioade din istoria lor. O perioadă în care coronavirusul, virusul de proveniență chinezească, pare să prindă putere pe zi ce trece.

În acest context, revista Avantaje, prin vocea redactorului-șef Florentina Mușat, face apel la responsabilitate și la calm.

Ne aflăm într-un moment delicat. Este un examen pe care fiecare dintre noi va trebui să-l treacă, pe care va trebui să-l treacă întreaga Românie. Să nu ne lăsăm copleșiți de acest fenomen, să ne ferim de stigmate sociale, panică. Rămâneți în casă și întoarceți-vă la cărțile pe care le-ați uitat pe noptieră sau în biblioteci.

Este un moment în care ne putem întoarce la noi înșine. Să ascultăm îndemnul autorităților și să rămânem în case, să evităm aglomerațiile, transportul în comun, să ne ținem izolați copiii și bătrânii.

Și nu, nu sunt momente de panică. Sunt momente de înțelepciune și de responsabilitate socială“, este mesajul transmis tuturor cititoarelor de către Florentina Mușat, redactor-șef al revistei Avantaje.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri