În România, după 13 ani. Actorul Sebastian Stan vine la deschiderea American Independent Film Festival: „Vă invit să vedeți ultimul meu film”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A doua ediție a American Independent Film Festival începe vineri, 27 aprilie cu proiecția „I, Tonya' ce va fi urmată de o discuție între Andreea Esca și actorul principal masculin, Sebastian Stan.

Sebastian Stan este un recunoscut actor american de origine română, recunoscut pentru cariera sa în televiziune și film. În calitate de invitat de onoare al festivalului, el va vorbi cu publicul despre cariera sa și va dezbate acțiunea peliculei care va deschide festivalul și în care a jucat alături de actrițele Margot Robbie și Allison Janney.

„Vă invit să vedeți ultimul meu film, I, Tonya … și pentru că mă întorc acasă după 13 ani, vă invit să mai stați după film, dacă aveți chef, să mai vorbim puțin', a declarat actorul pentru Cotidianul.ro.

Actorul Sebastian Stan vine la deschiderea American Independent Film Festival

„I, Tonya' va mai beneficia de două proiecții în cadrul festivalului, sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 18:00, proiecție care va fi și ea urmată de o conversație cu protagonistul filmului, începând de la ora 20:30, și luni, 30 aprilie, de la 20:30. Aceasta din urmă va fi introdusă de o scurtă discuție despre cinematograful independent și cel Hollywoodian între criticul de film Ionuț Mareș și Sebastian Stan.

În premieră, va avea loc și o primă ediție regională la Arad, între 27 și 29 aprilie.

Totodată, festivalul aduce un omagiu lui John Cassavetes, realizând o retrospectivă cu cinci dintre filmele acestuia. O figură emblematică a cinematografului independent american, a influențat multe generații de cineaști, inclusiv pe Cristi Puiu, regizor marcant al Noului Val Românesc.

American Independent Film Festival se va desfășura până pe 3 mai la Cinema Pro din București și sala Studio Horia Bernea a Muzeului Țăranului Român.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Chircă

Citește și:

Sebastian Stan, românul care a cucerit Hollywood-ul, revine în România! Când va ajunge în București?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte