Rita Mureșan, mărturisire neașteptată la 44 de ani: „În ultimul an, am simțit că am îmbătrânit 20 de ani”

Rita Mureșan a fost model în tinerețe, iar acum este un designer de renume, foarte apreciat. În cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', ea a vorbit despre familia ei, despre schimbările din viața sa, dar și despre relația cu divinitatea.

Rita Mureșan, mărturisire neașteptată la 44 de ani

Rita Mureșan susține că ultimul an a venit cu multă presiune și, în ciuda faptului că are încă un spirit tânăr, simte că a îmbătrânit brusc.

„Am 44 de ani, dar eu mă consider un copil de 23 de ani. Totuși, în ultimul an, am simțit că am îmbătrânit 20 de ani. Că așa a fost să fie, cu schimbarea de vibrație, cu tot ce s-a întâmplat în jurul meu și al nostru.  Ideea este că, în viață nu poți da sfaturi, nu-ți poți da cu părerea despre lucruri pe care nu le-ai trăit', a mărturisit Rita Mureșan în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Despre copiii ei și relația pe care aceștia o au cu tatăl lor și despre cum a reușit să evolueze din punct de vedere spiritual, Rita Mureșan vorbește la „Dincolo de aparențe', emisiune difuzată duminică, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce au în comun Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar?

Elena Gheorghe are un look nou. Ce schimbare a făcut chiar în ziua botezului fetiței ei?

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete