Irina Loghin, dezvăluiri emoționante: “Eu nu am fost îndrăgostită nebunește”

irina loghin dezvăluiri emoționante

La 80 de ani, Irina Loghin este tot timpul o apariție impecabilă, cântăreața de muzică populară reușind să se mențină în formă și să rămână o prezență fermecătoare. Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase femei din România, Irina Loghin nu a cunoscut dragostea adevărată, lucru de care își aduce aminte cu nostalgie.

Irina Loghin este apreciată pentru vocea inconfundabilă, dar și pentru aspectul fizic, în tinerețe reușind să întoarcă toate privirile bărbaților. În ciuda frumuseții sale, cântăreața de muzică populară nu a simțit niciodată dragostea puternică, mărturisind că nu a existat un moment în viața ei în care să fi fost îndrăgostită nebunește.

Irina Loghin, dezvăluiri emoționante

Într-un interviu realizat acum ceva timp, Irina Loghin a vorbit despre aspecte ale vieții pe care nu le discută foarte des. Deși în tinerețe mulți au zis că a avut o relație de dragoste cu Benone Sinulescu, cântăreața a ținut să pună capăt acestor speculații, spunând că i-a legat doar o frumoasă prietenie.

“S-a spus ca m-am iubit cu Benone Sinulescu, însă am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte. Eu la 27 de ani eram domnișoară, iar soțul meu a fost primul meu bărbat. Trebuie însă să recunosc că nu am fost îndrăgostită nebunește. Eu eram mai înaltă ca el, iar la nuntă, în biserică, pe Cernea l-am urcat pe o lădiță”, spus Irina Loghin, potrivit wowbiz.ro.

Discretă atunci când a venit vorba despre viața ei personală, Irina Loghin a vorbit și despre legătura pe care a avut-o cu Ion Dolănescu, în tinerețe.

Toată lumea zicea că noi doi suntem împreună, însă nu a fost așa. El era îndrăgostit de mine, mi-a scris două scrisori de dragoste pe care le am și acum într-o cutie unde păstrez amintirile. Când l-am cunoscut, era militar în termen și a venit la ansamblu îmbrăcat așa. După ce am devenit colegi îmi spunea Regina'“, a spus Irina Loghin.

Irina Loghin este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat de ani buni, dar și pentru faptul că nu se dă înlături de la diferite tratamente și proceduri care să o mențină într-o formă de invidiat. Cântăreața are propriul său ritual de înfrumusețare, pe care îl respectă cu sfințenie și care o ajută să aibă un ten perfect.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Irina Loghin.

Foto: facebook

Citește și:

Elena Gheorghe are un look nou. Ce schimbare a făcut chiar în ziua botezului fetiței ei?

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30'

Nea Mărin și-a adus nepoții la TV, pentru prima dată: „Mergem pe bicicletă, mâncăm împreună'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete