Elena Gheorghe are un look nou. Ce schimbare a făcut chiar în ziua botezului fetiței ei?

Părul lung și roșcat i-a făcut pe mulți să spună că Elena Gheorghe seamănă cu celebrul personaj de poveste Ariel și evident că nu au fost departe de adevăr. Pentru că astăzi are loc un eveniment important în familia ei, Elena Gheorghe a decis că are nevoie de o schimbare de look, pentru a fi o apariție cu adevărat spectculoasă la botezul fetiței ei. 

Elena Gheorghe, schimbare de look

Părul lung este de acum doar o amintire pentru Elena Gheorghe. Frumoasa cântăreață s-a tuns mult mai scurt, iar schimbarea i se potrivește perfect. Pentru că astăzi își botează fetița, toți ochii sunt ațintiți asupra ei, motiv pentru care trebuie ca look-ul să fie unul impecabil. Dorind să le arate fanilor cum se pregătește pentru botez, Elena Gheorghe a postat o fotografie pe o rețea de socializare.

“Gata de botezul Bebelindei. Mulțumesc fantasticilor pentru look-ul meu”, a scris Elena Gheorghe în dreptul fotografiei postate pe facebook. Schimbarea de look a fost foarte apreciată de prietenii virtuali ai cântăreței, care au avut numai cuvinte de laudă.

Elena Gheorghe își creștinează fetița astăzi, care va primi numele Amelie Nicole. Vedeta a pregătit evenimentul până la cel mai mic detaliu, mărturiile fiind făcute chiar de Ana, sora cântăreței. Bebelinda, așa cum își alintă Elena Gheorghe fetița, va purta 6 ținute, care au fost create în ton cu evenimentul, potrivit wowbiz.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Elena Gheorghe.

Foto: facebook

Citește și:

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30'

Nea Mărin și-a adus nepoții la TV, pentru prima dată: „Mergem pe bicicletă, mâncăm împreună'

Teo Trandafir, despre momentele dificile din viața ei: „Am ajuns să mănânc o mandarină'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete