Rezultate Bacalaureat 2017. Unde poți verifica notele obținute de elevii din București și din țară

Rezultate Bacalaureat 2017

Pentru absolvenții de liceu,  astăzi este o zi foarte importantă, urmând să fie afișate rezultatele examenului de Bacalaureat 2017.

Atât pentru cei care au susținut examenul în București, cât și pentru cei din țară, rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației, dar și la avizierele unităților de învățământ, până la ora 16. Tot astăzi vor putea fi depuse și contestațiile, între orele 16-20, urmând ca acestea să fie soluționate până pe 10 iulie, atunci fiind publicate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2017.

Ce note au obținut elevii din București și din țară la examenul de Bacalaureat 2017?

Ministerul Educației a pregătit o hartă interactivă, care poate fi consultată pentru a vedea rezultatele la examenul de Bacalaureat 2017, sesiunea iunie-iulie. Astfel, cei interesați trebuie doar să dea click pe județul în care se află unitatea de învățământ și astfel vor putea vizualiza notele obținute de fiecare elev care a susținut probele examenului.

Harta poate fi consultată AICI. 

Pentru a promova examenul de Bacalaureat 2017, elevii trebuie să participe la fiecare probă, să obțină nota 5 la probele scrise, iar media finală a notelor obținute să depășească nota 6. În ceea ce îi privește pe elevii care au finalizat cursurile cu media 9,50 și care vor obține nota 10 la examenul de Bacalaureat 2017, aceștia vor fi răsplătiți cu o diplomă de merit.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Subiecte Biologie BACALAUREAT 2017. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a

Bacalaureat 2017. Cum arată subiectele pe care le-au avut elevii de rezolvat la Geografie

Bacalaureat 2017. Ce subiecte au primit absolvenții de clasa a XII-a la Matematică

Bacalaureat 2017. Ce subiecte au avut elevii de rezolvat la Istorie

Subiecte Bacalaureat 2017. Uite ce au avut elevii de rezolvat la Limba și literatura română

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie