Rezultate bac 2016 toamnă. Notele se afișează luni, 29 august

rezultate bac 2016 toamna

rezultate bac 2016 toamna

Rezultate bac 2016 toamnă. Pentru sesiunea de toamnă, notele la examenul de bacalaureat se afișează luni, 29 august pe edu.ro si la centrele în care s-a susținut examenul.

Rezultate bac 2016 toamnă – zeci de mii de tineri își așteaptă notele

În sesiunea de toamnă 2016, peste 42.000 de absolvenți au susținut examenul de bacalaureat. Dintre aceștia, 14.000 au fost absolvenți din promoțiile anterioare.

Ei au susținut vineri, ultima probă a examenului, proba la alegere a profilului, unde rata de prezență a fost de peste 80%.

În sesiunea din vara acestui an, rata de promovare la bac a fost de 68,1% după contestații, în creștere față de anul trecut, când 66,4% dintre absolvenți au promovat examenul.

Rezultate bac 2016 toamnă. Cand se depun contestațiile

Elevii care nu sunt mulțumiți de rezultatele obținute la bac pot depune contestație luni, 29 august 2016, între orele 16:00 și 20:00. Rezultatele finale, obținute în urma contestațiilor, se vor afișa miercuri, 1 septembrie.

Candidații sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat au avut de rezolvat, la proba de limba și literatura română, cerințe pe baza unui text din 'Noaptea de Sânziene', de Mircea Eliade.

La al doilea subiect, li s-a cerut sa scrie un text argumentativ despre comunicare și prietenie, iar la al treilea subiect au avut de scris un eseu pe baza unui text poetic de Mihai Eminescu, Lucian Blaga sau Nichita Stanescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse