Amenajează casa după aceste reguli noi

Regulile de design interior sunt în continuă schimbare, însă există câteva pe care le vei ține minte de acum înainte. Și asta pentru că te vor ajuta să te simți mult mai bine în propria locuință.

Redecoreaza după noile reguli

Simte-te din nou ca acasa la tine acasa.

Karim Rashid este unul dintre cei mai cunoscuți designeri contemporani de produs și una dintre cele mai creative persoane. De astfel, în tot ceea ce face promovează ideea de creativitate, ca trăsătură specifică fiecăruia dintre noi. Important este să știm să ne punem în valoare această creativitate.

În cartea sa, „Design yourself. Regândește modul în care trăiești, iubești, muncești și te joci', apărută la Editura Publica, acesta face un top al celor mai importante schimbări pe care ar trebui să le faci la tine acasă, pentru a te simți liberă, inspirată, creativă și relaxată. Iată câteva dintre acestea.

Rafturi cu cărți?

În nici un caz! În concepția artistului, nu ar trebui să ții la vedere nici o carte, revistă, CD-uri sau bibelouri. Aceeași idee se aplică și în bucătărie, unde toate electrocasnicele ar trebui să stea ascunse, pentru a crea un spațiu cât mai lejer și relaxat.

Regula 2: Ordinea este importantă

Aliniază totul perfect: vase, obiecte, cărți. Ordinea dă inspirație. Ordinea este Zen. Ordinea este relaxantă, spune Karim Rashid. Zece minute de curățenie pe zi sunt suficiente pentru a avea mereu casa curată.

Reciclează

Îmi amintesc de teancurile de ziare păstrate de bunici sau de cutiile cu tot felul de produse nefolosite de ani de zile, dar pe care le păstrăm în pod sau la subsol. Gata cu aceste obiceiuri! Reciclează ziarele și revistele imediat ce le-ai terminat de citit. Dacă poți citi online, optează pentru această variantă. De altfel, tot ce poți recicla, reciclează, nu doar hârtie sau cărți.

La cumpărături

Echilibrul trebuie să fie de bază într-o locuință. Atunci când cumperi ceva pentru casă, scapă de altceva. Oamenii tind să acumuleze mult mai mult decât au nevoie. Așadar, cumpără un vas atunci când ai scăpat de altul.

În casă nouă

Adu lumină puternică. Lumina zilei este esențială pentru o gândire pozitivă și pentru o stare de bine. Caută să maximizezi lumina care intră în casă.

Câteva idei de amenajare a locuinței găsești și aici.

Foto: Shuttestock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse