Reputatul neurolog ieșean Cristian Popescu a murit

doctor cristian popescu iasi

doctor cristian popescu iasi

Duminică, 2 aprilie, unul dintre cei mai cunoscuți medici din Iași, neurologul Cristian Popescu, fost director al Spitalului de Recuperare din Iași și cadru didactic universitar la UMF Iași, a fost găsit fără suflare în mașina personală. Descoperirea a fost făcută de un echipaj al Poliției de Frontieră. 

Conform raportului emis de Institutul de Medicină Legală, cauza decesului ar fi fost un accident vascular cerebral. Medicul mai suferise un atac cerebral în luna iunie a anului trecut și se afla sub tratament. Starea lui de sănătate se deteriorase considerabil în urma primului AVC.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție, cu o zi înainte de constatarea decesului, medicul dispăruse de acasă, familia depunând la Poliție o sesizare în acest sens.

Anul acesta, neurologul Cristian Popescu s-a pensionat atât din funcția de director al Spitalului de Recuperare, cât și din cea de cadru didactic universitar. Profesorul Cristian Popescu a coordonat activitatea clinicii de neurologie din cadrul spitalului timp de mai mulţi ani, a fost vicepreşedinte al Societăţii Române de Neurologie, membru al Comisiei de Neurologie a Ministerului Sănătăţii şi membru în Comitetul de experţi al CNSAS Bucureşti. De-a lungul vieții, a publicat peste o sută de lucrări ştiinţifice în ţară şi peste hotare.

Medicul Cristian Popescu s-a născut pe 18 martie 1950, la Buzău.

Sursa articol și foto: www.ziaruldeiasi.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse