Regulile de aur care te ajută să slăbești fără efort. Ce să faci pentru a obține o siluetă perfectă?

regulile de aur care te ajută să slăbești fără efort

Metodele la care femeile apelează pentru ajunge la silueta perfectă sunt diverse. Dacă unele preferă sportul, altele aleg dietele drastice pentru a ajunge la cea mai bună formă fizică. O specialistă în hipnoterapie este de părere că se poate slăbi fără efort atât timp cât sunt respectate trei reguli de aur.

A slăbi fără dietă sau sport pare un vis departe de realitate, dar Malminder Gill, specialistă în hipnoterapie, este de părere că acest lucru este posibil.

Regulile de aur care te ajută să slăbești fără efort

Malminder Gill consideră că în momentul în care oamenii ajung să dețină un control al minții lor, atunci pot slăbi fără efort, potrivit dailymail.co.uk. Pentru a obține o siluetă perfectă, aceștia trebuie să țină cont de 3 reguli de aur, să uite de dietele stricte și să nu se mai învinovățească pentru alegerile alimentare pe care le fac.

1. Controlarea poftelor

Kilogramele în plus apar de multe ori din cauza consumului exagerat de alimente bogate în calorii. Diferitele pofte îi determină pe oameni să mănânce acele alimentele “interzise”. Malminder Gill spune că pentru a controla aceste pofte este suficient ca oamenii să înțeleagă de ce apar acestea și ce alternative sănătoase există pentru a scăpa de ele. Un truc care îi poate face pe indivizi să reziste în fața tentației este ca înainte de a gusta din acel aliment bogat în calorii să aștepte 15 minute. În plus, specialista consideră că oamenii nu ar trebui să își impună restricții alimentare, acesta fiind un factor care poate duce la apariția poftelor ce cu greu pot fi controlate. Atunci când poftele sunt greu de stăpânit, o plimbare în aer liber poate fi trucul care să rezolve această problemă.

2. Mâncatul pe fond emoțional

Pentru a slăbi rapid și fără efort, oamenii ar trebui să facă diferența între alimentație și starea lor de spirit. Mâncatul pe fond emoțional poate duce la modificarea siluetei, iar dacă este controlat acest aspect, kilogramele în plus pot să dispară rapid. Cei care vor să evite mâncatul pe fond emoțional sunt sfătuiți să se gândească întotdeauna care este adevăratul motiv pentru care mănâncă și dacă organismul nu are nevoie de hrană să renunțe la acest lucru. Un jurnal alimentar în care să fie ținută o evidență a tuturor felurilor de mâncare le-ar putea fi de mare ajutor celor care vor să slăbească.

3. Porții mai mici de mâncare

Specialista în hipnoterapie spune că se poate slăbi rapid alegând porții mai mici de mâncare. Mai exact, pot fi consumate chiar și alimentele interzise, dar în porții foarte mici, acest lucru oferind satisfacție celui care duce o luptă împotriva kilogramelor în plus. Pentru a mânca mai puțin, oamenii sunt sfătuiți să consume întâi proteinele, să folosească bețișoarele pentru anumite preparate, să mestece foarte bine mâncarea și să evite băuturile în timpul mesei.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce se întâmplă dacă nu consumi deloc alcool?

3 băuturi care te scapă de grăsimea inestetică de pe abdomen

Băile cu sare, o minune pentru sănătate. Uite câte probleme poți rezolva cu ajutorul acestei metode

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse