Regina Elisabeta a II-a, puternic afectată de dispariția ultimului câine din rasa corgi

Regina Elisabeta a II-a dispariția ultimului câine din rasa corgi

Regina Elisabeta a II-a este o mare iubitoare de animale, iar câinii din rasa corgi au ocupat întotdeauna un loc special în sufletul acesteia. Încă de la 18 ani a avut un prieten necuvântător din această rasă, iar dispariția ultimului câine pe care îl avea a afectat-o puternic.

Regina Elisabeta a II-a, puternic afectată de dispariția ultimului câine din rasa corgi

Willow avea 15 ani și a fost ultimul descendent al lui Susan, primul câine din rasa corgi pe care regina Elisabeta a II-a l-a primit atunci când a împlinit 18 ani. Willow ocupa un loc special în familia regală, motiv pentru care acesta a fost îngropat pe domeniul Windsor. Pe piatra funerară a lui Willow a fost inscripționat numele acestuia, dar și textul “un companion fidel al reginei”, potrivit mediafax.ro.

Regina Elisabeta a II-a a luat decizia de a-l eutanasia pe Willow, acesta suferind de cancer și având dureri puternice. Pentru că era foarte atașată de ultimul câine din rasa corgi pe care îl avea, Regina Elisabeta a II-a a fost puternic afectată de moartea acestuia.

Îndrăgostită de această rasă, Regina Elisabeta a II-a a îngrijit de-a lungul timpului aproximativ 30 de câini, atașându-se de fiecare în parte. În plus, aceasta l-a adoptat anul trecut pe Whisper, un câine tot din rasa corgi, asta după ce stăpânul acestuia a murit.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Regula de stil pe care Kate Middleton trebuie să o respecte în ziua nunții prințului Harry cu Meghan Markle

Cum a trecut Mirela Vaida peste momentul delicat în care a pierdut două sarcini

Britney Spears, ținută total neinspirată. Cum a apărut cântăreața pe covorul roșu?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete