Britney Spears, ținută total neinspirată. Cum a apărut cântăreața pe covorul roșu?

După un succes răsunător în industria muzicală, Britney Spears a intrat într-un con de umbră, dar în ultima perioadă, artista s-a concentrat foarte mult pe carieră și a încercat să își construiască o imagine care să o aducă din nou în topurile muzicale.

Britney Spears este tot mai preocupată de aspectul său, aceasta acordând o foarte mare atenției dietei și sportului. După ce a urmat un regim alimentar strict și a petrecut foarte multe ore în sala de sport, vedeta a ajuns la forma fizică pe care și-o dorea. Cu toate că și-a modelat silueta, Britney Spears a reușit să gafeze atunci când și-a făcut apariția la un eveniment monden.

Britney Spears, ținută total neinspirată

Prezentă la cea de-a 29-a ediţie GLAAD Media Awards, Britney Spears a atras toate privirile, dar reacțiile nu au fost tocmai cele pe care artista le aștepta. Ținuta pe care Britney Spears a ales să o poarte a primit o mulțime de critici. Aceasta a îmbrăcat o rochie argintie, cu aplicații metalice și decupată în zona decolteului, abdomenului și spatelui. Chiar dacă vedeta a reușit să slăbească și să își tonifieze corpul, ținuta mult prea strâmtă i-a scos în evidență imperfecțiunile și a fost criticată pentru alegerea sa vestimentară.

Deschide galeria foto pentru a vedea ținuta pe care Britney Spears a purtat-o la ediţia cu numărul 29 a GLAAD Media Awards.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce vor face cu banii câștigați la emisiunea „Asia Express' Raluka și Ana Baniciu? Iată pe ce vor cheltui 30.000 de euro

Cum a reușit Silvia Dumitrescu să slăbească 14 kilograme? Regulile care i-au schimbat viața cântăreței

Andreea Bălan a trecut la cratiță! Ce a învățat să gătească de la mama ei: „Mama a avut răbdare și mi-a arătat tot ceea ce trebuie să știu'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete