Regula de stil pe care Kate Middleton trebuie să o respecte în ziua nunții prințului Harry cu Meghan Markle

Regula de stil Kate Middleton

Nu doar nunta prințului Harry cu Meghan Markle este așteptată cu nerăbdare, ci și momentul în care Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei. Evenimentele importante care vor avea loc în perioada următoare fac ca membrii familiei regale să fie în centrul atenției.

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai și pentru că până la ceremonie mai este foarte puțin, pregătirile au intrat în linie dreaptă. Cu toate că nu au fost făcute publice detalii despre ținutele pe care mirii sau membrii familiei regale le vor purta, există o regulă pe care Kate Middleton trebuie să o respecte când vine vorba despre vestimentație.

Regula de stil pe care Kate Middleton trebuie să o respecte în ziua nunții prințului Harry cu Meghan Markle

Kate Middleton este adepta unui stil vestimentar elegant, ținutele acesteia fiind tot timpul o sursă de inspirație pentru femeile care își doresc să iasă în evidență prin rafinament și simplitate. La mai toate evenimentele la care participă, Kate Middleton reușește să primească laude, ceea ce îi face pe mulți să creadă că și în ziua nunții prințului Harry cu Meghan Markle aceasta va purta o ținută spectaculoasă.

Indiferent de rochia pe care o va purta, Kate Middleton va trebui să respecte o regulă de stil foarte importantă în ziua marelui eveniment. Mai exact, Kate Middleton va asorta la ținuta sa o pălărie, lucru pe care toate femeile ce fac parte din familia regală îl vor face, potrivit thesun.co.uk.

Această regulă este inspirată dintr-un pasaj scris în Biblie în care se menționează că este o lipsă de respect ca femeile să pășească în biserică cu capul descoperit.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum a trecut Mirela Vaida peste momentul delicat în care a pierdut două sarcini

Copiii Cristinei Spătar, dezvăluiri incredibile despre mama lor. Care este cea mai mare obsesie a vedetei?

Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să învingă depresia postnatală?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete