Regele Mihai I se simte din ce în ce mai rău! Nu mai poate să vorbească și nici să se deplaseze singur

Încă de la începutul lunii noiembrie, Familia Regală a anunțat că Regele Mihai I se simte din ce în ce mai rău. Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, are o stare de sănătate îngrijorătoarea.

Regele Mihai I se simte din ce în ce mai rău

Ieri, pe 19 noiembrie, Familia Regela a publicat un nou nou comunicat de presă în care a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a Regelui. Acesta este îngrijit cu mare atenție de către un personal de specialitate, iar medicii îi evaluează în fiecare zi starea. Cu toate acestea, este important de precizat că au scăzut considerabil capacitățile sale fizice, dar și cele de comunicare. De asemenea, Regele Mihai nu se poate deplasa fără ajutor.

„În zilele care au trecut de la comunicatul din 6 noiembrie, starea generală a Regelui Mihai nu s-a agravat, semnele vitale ale Majestății Sale aflându-se pe o platformă constantă. Medicii au administrat o medicație care să ușureze somnul și respirația.

Cu toate acestea, Majestatea Sa continuă să se afle într-o stare îngrijorătoare de sănătate. Scăderea accentuată a capacităților fizice și a capacității de comunicare, precum și imposibilitatea de a se deplasa fără ajutor au rămas la același nivel. Regele Mihai este îngrijit la domiciliu cu excepțională competență și cu mare grijă de o amplă echipă medicală. Doctorii evaluează zilnic starea Majestății Sale.

Medicii au transmis faptul că, în actuala stare în care se află Majestatea Sa, Principesa Moștenitoare Margareta poate să se întoarcă în România deocamdată, pentru a-și relua activitățile publice. Medicii consideră prea riscantă deplasarea Regelui Mihai de la reședința privată la spital. Ei sunt unanimi în recomandarea ca tratamentul administrat Majestății Sale să se concentreze acum pe prevenirea suferinței și pe păstrarea confortului fizic și psihologic al Suveranului.

Înalt Preasfinția Sa Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale a fost la reședința din Elveția, în mai multe rânduri, și a dat împărtășanie Regelui nostru. De asemenea, reprezentanți ai săi se deplasează frecvent la reședința regală. În afară de Principesa Moștenitoare Margareta și de Principele Radu, prezența la reședința privată din Elveția va continua să fie limitată doar la fiicele Majestății Sale și la Mitropolitul Iosif (sau trimisul său). Personalul Casei Majestății Sale va continua, cu devotament și însuflețire, misiunea pe lângă Regele Mihai I', se arată în ultimul comunicat de presă publicat de Familia Regală.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Regele Mihai I, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arăta Regele Mihai în tinerețe? Fotografii de colecție

Poziția fostului Principe Nicolae vizavi de interdicția de a-l vizita pe Regele Mihai

Informații de ultimă oră despre Regele Mihai I. Casa Regală a făcut un anunț de ziua onomastică a Majestății Sale

Regele Mihai este în stare gravă! Familia regală a plecat de urgență Elveția

Regele Mihai I al României și lupta cu leucemia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri