Informații de ultimă oră despre Regele Mihai I. Casa Regală a făcut un anunț de ziua onomastică a Majestății Sale

Regele Mihai I e in stare gravaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

După ce zilele trecute, au apărut informații despre starea gravă de sănătate a Regelui Mihai I, Casa Regală a României a făcut un nou anunț.

Astfel, cu ocazia sărbătorii de Sfinții Mihai și Gavril nu va exista niciun eveniment organizat la reședința din Elveția, unde se află în suferință, Majestatea Sa Regele Mihai.

„Astăzi, 8 noiembrie 2017, marea sărbătoare a Sfinților Mihail și Gavriil îl găsește pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferință, la reședința din Elveția, înconjurat de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.

De asemenea, la reședință se află angajații Casei Majestății Sale detașați în Elveția și maicile de la mânăstirile din România care îl asistă pe Rege neîncetat. Marți seara, un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale și Meridionale a venit la reședinţa din Elveția pentru a da Majestății Sale Sfânta Împărtășanie, în prezența Principesei Moștenitoare', transmite Casa Regală.

„În tradiția regală românească, 8 noiembrie este ziua în care Majestata Sa Regele își serba public atât ziua de naștere, cât și ziua onomastică. La Palatul Elisabeta, după anul 2001, Regele Mihai a găzduit de 8 noiembrie evenimentul „Porți deschise', la care toți românii care doreau să-i ureze la mulți ani erau bineveniți. Ultimele două ocazii în care Regele a apărut la balconul Palatului Elisabeta de ziua onomastică au fost în zilele de 8 noiembrie 2013 și 19 noiembrie 2014.

Principesa Moștenitoare Margareta mulțumește tuturor celor care au trimis în ultimele două zile atât de multe mesaje de iubire, de admirație și de încurajare pentru Majestatea Sa! Familia Regală urează tuturor celor care poartă numele Sfinților Mihail și Gavriil pace sufletească, bucurii și împliniri!

Regele Mihai I, ultimul rege al României, și-a trăit viața într-o continuă căutare a patriei. Exilat de comuniști, a fost alungat de urmașii lor de două ori, chiar dacă, pe atunci, comunismul devenise deja doar o filă de istorie. Românii i-au oferit ultimului lor monarh lecția măririi și a decăderii, a gloriei și a uitării și, cu toate acestea, ei nu au încetat să fie iubiți de el', mai transmite Casa Regală, potrivit libertatea.ro.

Informații de ultimă oră despre Regele Mihai I

Pe data de 5 noiembrie, luni, Casa Regală a anunțat că starea de sănătate a Regelui Mihai s-a înrăutățit.

„Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au revenit în Elveţia aseară, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale. Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei', a anunţat luni Casa Regală.

În plus, Familia Regală va discuta, în această săptămână, cu medicii care îl tratează pe Regele Mihai, pentru a discuta tratamentul curent.

„În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestăţii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanţele actuală', precizează Casa Regală.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Regele Mihai este în stare gravă! Familia regală a plecat de urgență Elveția

Regele Mihai I al României și lupta cu leucemia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete