Recomandări pentru primul Crăciun cu Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.
Pe lângă emblematicele filme de Crăciun – Singur acasă 2: Pierdut în New York și Muppet: Colindă de Crăciun – ce aniversează 30 de ani de la premieră, și îndrăgitul film O poveste de Crăciun cu Jim Carrey, o mulțime de alte premiere vă așteaptă pe Disney+ pentru a intra în spiritul Crăciunului. Există ceva pentru toată lumea.

Premieră

Familia Simpson și familia Bocelli: Feliz Navidad de Crăciun. Premieră: 15 decembrie
Pentru fanii serialului Simpsons, Crăciunul vine mai devreme în acest an! În acest scurtmetraj, Homer o surprinde pe Marge cu un cadou suprem, un spectacol de neuitat oferit de superstarul italian de operă Andrea Bocelli, împreună cu fiul său Matteo, în vârstă de 25 de ani, și fiica sa Virginia, în vârstă de 10 ani. Exclusiv pe Disney+.

Clasice

Singur acasă | Home Alone (Toata colectia de 6 filme este disponibilă)
La doar opt ani, Kevin McCallister devine bărbatul casei! Lăsat din greșeală acasă când familia sa se grăbea să plece în vacanța de Crăciun, Kevin își ocupă timpul cu decorarea casei de sărbători. Dar nu cu globuri și ghirlande. Doi hoți năstrușnici încearcă să pătrundă în casă, iar Kevin are pregătite pentru ei capcane, care mai de care mai istețe.

O poveste de Crăciun | A Christmas Carol
Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) începe sărbătorile de Crăciun cu disprețul și meschinăria sa obișnuite, răstindu-se la funcționarul său loial (Gary Oldman) și veselul său nepot (Colin Firth). Dar când fantomele Crăciunului trecut, prezent și viitor îl poartă într-o călătorie revelatoare, dezvăluindu-i adevăruri cu care Scrooge refuza să se confrunte, bătrânul trebuie să-și deschidă inima până nu e prea târziu.


Zâna bună | Godmothered
Petrecută în perioada Crăciunului, „Zâna bună' e o comedie despre Eleanor, o tânără zână fără experiență (Jillian Bell), care aude că profesia ei e pe cale de dispariție, așa că decide să încarce să demonstreze că oamenii încă mai au nevoie de zâne. Elenor găsește scrisoarea rătăcită a unei fetițe de 10 ani și pleacă în căutarea lui Mackenzie, care acum este o mamă singură de 40 de ani (Isla Fisher), care lucrează la o televiziune din Boston. După ce și-a pierdut soțul, Mackenzie a renunțat la ideea finalului fericit. Eleanor e hotărâtă să o ajute pe Mackenzie să fie fericită, fie că aceasta vrea asta, fie că nu.

Noelle: Fiica lui Moș Crăciun
Fiica lui Kris Kringle este cuprinsă de spiritul Crăciunului, dar își dorește să poată să facă ceva „important', precum iubitul ei frate Nick, care îi va lua locul tatălui lor de acest Crăciun. Nick se antrenează pentru a fi Moș Crăciun, dar eșuează lamentabil. El se prăbușește cu sania. Nu știe să deosebească un copil obraznic de unul cuminte. Nu înțelege nicio altă limbă în afară de limba lui. Lucrurile care ar trebui să i se întâmple în mod natural lui Moș Crăciun, din păcate, lui Nick nu i se întâmplă deloc. Când Nick este pe punctul de a se sfărâma ca o prăjitură de turtă dulce de la toată presiunea de pe umerii lui, Noelle îi sugerează să ia o pauză și să plece pentru a-și limpezi gândurile… dar acesta nu se mai întoarce. Brusca lui dispariție generează haos la Polul Nord, așa că doamna Kringle trebuie să intervină pentru a-l ține în frâu pe Moșul înlocuitor hi-tech, vărul Gabe. Între timp, Noelle și spiridușa Polly, bona acerbă, dar cu inimă bună a familiei, fură sania și renii pentru a pleca în căutarea fratelui ei și a-l aduce înapoi la timp pentru a salva Crăciunul. Este o misiune de căutare și recuperare, în timpul căreia Noelle începe să înțeleagă adevăratul sens al Crăciunului și află că numele Kringle nu este singurul lucru pe care îl împarte cu tatăl ei.

Seria de filme Cine este Moş Crăciun? | Santa Claus – The Santa Clause și noua serie Cine este familia lui Moș Crăciun?
Comediantul vedetă Tim Allen strălucește în această comedie magică și măreață marca Disney, Moș Crăciun. În Ajunul Crăciunului, tatăl divorțat Scott Calvin și fiul său descoperă că Moș Crăciun a căzut pe acoperișul lor. Când Scott ia frâiele saniei magice, el descoperă că este acum noul Moș Crăciun și trebuie să convingă o lume de necredincioși, inclusiv pe el însuși.

Pentru un Crăciun altfel

Un chef de neuitat | It’s a Wonderful Binge
Precum în filmul original, continuarea are loc într-un viitor apropiat în care sunt interzise băuturile și drogurile cu excepția unei singure zi, cunoscută sub numele de Cheful. În acest an, această zi are loc, în mod miraculos, de Crăciun. Noua aventură de sărbători va avea cărți de povești magice, cântece antrenante, animații stop-cadru… și droguri! Multe! „Chefciun' fericit!
Greu de ucis | Die Hard
Aflat la aproape 5.000 km distanță de soția de care se despărțise și de cei doi copii, polițistul newyorkez, John McClane, (Bruce Willis) zboară la Los Angeles, încărcat de cadouri, sperând să-și refacă mariajul. Hans Gruber (Alan Rickman), un tip stilat și modern, se află și el la Los Angeles în perioada sărbătorilor, dar nu pentru a împărți cadouri, ci pentru a încasa peste 600 de milioane de dolari în obligațiuni negociabile la purtător de la corporația multinațională Nakatomi, la conducerea căreia se află Holly (Bonnie Bedelia), soția lui McClane. Când lucrurile degenerează în violență, lui John McClane nu-i rămâne decât să atace teroriștii cu tot curajul și toată hotărârea de care este în stare, dar și cu simțul umorului.

Spărgătorul de nuci Hip Hop | The Hip Hop Nutcracker
Rev Run de la RUN DMC ne invită la o reinterpretare hip-hop a baletului „Spărgătorului de nuci' în orașul New York. În noaptea petrecerii stradale de Anul Nou, părinții (Allison Holker Boss și Stephen tWitch' Boss) Mariei-Clara (Caché Melvin) nu se înțeleg și acest lucru o întristează. Maria-Clara pornește într-o călătorie magică și aventuroasă pentru a-și împăca părinții. Pe drum, ea primește ajutor de la făuritorul magic de jucării Drosselmeyer (Comfort Fedoke) și de la Spărgătorul de nuci (Du-Shant Fik-shun' Stegall), pe care îl aduce la viață.

Cum arată astăzi actorii din Caracatița', serialul care i-a ținut cu sufletul la gură pe români

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Timp Liber