Răzvan Suma – concert de violoncel la Lisabona

Cu prilejul inaugurării noului sediu al Institutului Cultural Român din Lisabona, violoncelistul Răzvan Suma, solist al Orchestrelor și Corurilor Radio, va cânta Bach la Catedrala Lisabonei.

Razvan Suma (1)

Răzvan Suma revine cu un concert în Lisabona după succesul obținut pe 1 Decembrie 2014, când a fost invitat să concerteze în cadrul manifestărilor organizate de Institutul Cultural Român pentru marcarea Zilei Naționale a României.

Institutul Cultural Român din Lisabona a funcționat vreme de șapte ani în clădirea Institutului omolog francez. Începând de pe 1 aprilie acest an, reprezentanța noastră culturală s-a mutat în casă nouă: are acum propriul său sediu, situat în Alfama, cartierul cel mai cunoscut turiștilor.

Pe 9 aprilie, după festivitatea de inaugurare a noului sediu, prietenii României precum și românii aflați în Lisabona sunt invitați la Catedrala Lisabonei, cunoscut de localnici ca Sé de Lisboa, unde, începând cu ora 19.30, Răzvan Suma va susține un concert cu integrala suitelor pentru violoncel de Bach. Programul este cunoscut românilor din turneul „Vă place Bach?', desfășurat în primăvara anului 2012.

AFIS Lisabona

Intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte