Dă-ne 1 leu ca să construim un spital de copii

Inițiatorii proiectului www.1leu.org , proiect ce își propune să strângă leu cu leu suma de 80 de milioane de RON necesară construirii primului centru medical independent din România de oncologie și hematologie pediatrică, anunță organizarea unui eveniment de alergare în data de 4 aprilie.

copil-spital

foto copil la spital via Shutterstock

Evenimentul se va desfășura în parcul Herăstrău, începănd cu orele 8:00, punctul de start fiind Rondul cu busturile fondatorilor UE de pe Aleea Trandafirilor. Sunt invitați să participe toți oamenii care doresc să sprijine acest proiect, indiferent dacă sunt împătimiți ai alergatului sau nu. Participarea constă într-o donație de minim 1 leu care poate fi făcută direct la eveniment sau într-unul dintre conturile afișate pe pagina oficială http://www.1leu.org/donatii/

Fiecare persoană participantă poate alerga o distanță mai mare sau mai mică în jurul lacului Herăstrău, o tură de lac având aproximativ 6 kilometri.

Este nevoie de 80,000,000 de lei pentru a construi acest spital. Și, mai important, este nevoie de noi toți. Este nevoie ca fiecare să contribuie cum
crede și știe el mai bine.  Iar mie îmi place mult să alerg. Așa că, alături de colegii mei, am hotărât să lansăm un eveniment lunar, de alergare, în beneficiul acestui proiect.', ne-a declarat Alex Zamfir, unul dintre inițiatorii proiectului.

Extra info: www.1leu.org este un proiect lansat la sfârșitul lunii februarie sub sloganul Dă-mi 1 leu, te rog! Ca să construim un spital de copii' și își propune ca în 3 ani să strângă suma de 80,000,000 lei necesară construirii și dotării la standarde de secol 21 a unui spital de oncologie și hematologie pediatrică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse