Purple Hearts, filmul care a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume

Purple Hearts este o poveste de dragoste de pe Netflix care a cucerit inimile cinefililor de pretutindeni.

Filmul emoționant îi urmărește pe cântăreața și compozitoarea Cassie (Sofia Carson) și pe pușcașul marin cu probleme Luke (Nicholas Galitzine), care acceptă să se căsătorească doar pentru beneficiile militare. Cu toate acestea, căsătoria lor fictivă devine complicată atunci când apar situații neprevăzute. De asemenea, cei care au văzut filmul au avut o revelație în ceea ce privește firul subțire al propriei vieți.

De-a lungul filmului, cinefilii pot vedea cuplul trecând printr-un rollercoaster de emoții și confruntări explozive. Dar pe ce se bazează Purple Hearts? Cine a venit cu ideea acestei drame romantice?

Povestea din spatele filmului

Purple Hearts se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Tess Wakefield. Scenariul oficial al romanului sună astfel: „Atunci când un soldat cu un trecut tulbure și o compozitoare care se zbate să se căsătorească de conveniență pentru beneficiile militare, niciunul dintre ei nu se așteaptă la prea multe după ce spun Da. Apoi, tragedia lovește, iar linia dintre ceea ce este real și ceea ce este fictiv începe să se estompeze în această poveste de dragoste inteligentă și surprinzătoare, perfectă pentru fanii lui Nicholas Sparks și Jojo Moyes”, scrie What to Watch.

Inimi purpurii este primul roman pentru adulți al autoarei și a primit recenzii entuziaste din partea cititorilor.

profimedia-0692492306SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Ce este o „Purple Heart'?

Titlul “Purple Hearts” (Inimi purpurii) este denumit astfel după medalia Purple Heart (Inimă purpurie), care se acordă militarilor americani care au fost răniți sau uciși în timpul luptelor.

În timpul filmului, Luke dezvăluie că tatăl său, Jacob, a primit medalia Purple Heart după ce a fost rănit în misiune.

Mai târziu, Luke primește, de asemenea, medalia Purple Heart după ce picioarele îi sunt zdrobite de o bombă artizanală în timp ce lupta în Irak.

El este uimit să descopere că a primit totuși medalia, în ciuda faptului că a fost arestat pentru căsătoria sa falsă.

Purple Hearts este disponibil acum pe Netflix.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber